Κύπελλο για επιστροφή στις νίκες

Ήταν αναπόφευκτο η απρόσμενη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό να φέρει εκ νέου προβληματισμό και απογοήτευση σε όλους μας. Η νέα απώλεια ήρθε να επιβεβαιώσει ότι λείπουν σημαντικά στοιχεία από την ομάδα μας τα οποία απαιτούνται, αν θέλουμε να ήμαστε σοβαροί διεκδικητές του πρωταθλήματος. Η περίοδος χάριτος τελείωσε αφού δικαιολογίες όπως αυτές που διατύπωναν δημόσια και στους κύκλους τους διοικούντες και τεχνική ηγεσία δεν πείθουν.

Ο κόσμος δεν ζήτα πολλά και στην πλειοψηφία του δεν υπερβάλλει. Δεν θέλει ούτε συμβόλαια τίτλων αλλά ούτε και ψεύτικες υποσχέσεις αφού γνωρίζει ότι δεν μπορούμε να ήμαστε κάθε χρόνο πρωταθλητές. Οι απαιτήσεις είναι φυσιολογικές και αρμόζουν στο εκτόπισμα και ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου σήμερα στη Δερύνεια εναντίον του Όλυμπου είναι μια καλή ευκαιρία για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει μια νίκη που όσο δεδομένη και αν θεωρείται θα βοηθήσει για να πάμε στον κυριακάτικο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ με καλύτερες προϋποθέσεις.

Μια νίκη όμως απέναντι στον Όλυμπο δεν διορθώνει από μόνη της κάποια πράγματα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και ο Λούκας Χατζηλούκας καλούνται να βρουν τους τρόπους με τους οποίους το ΑΠΟΕΛ θα βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Η τεχνική ηγεσία έχει στη διάθεση της όπως ισχυρίζεται και η ίδια το καλύτερο σύνολο ποδοσφαιριστών που είχαμε ποτέ. Μετά τον αγώνα με το Παραλίμνι ο Ουζουνιδης προανάγγειλε με τρόπο κατηγορηματικό δραστικές αλλαγές οι οποίες φαίνεται να μην έχουν αποδώσει.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Και σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μια νέας προσπάθειας να μεταφερθεί δημόσια όλη η ευθύνη στους ποδοσφαιριστές ενώ διαβάζουμε ότι ο προπονητής δεν θα διστάσει να αποκεφαλίσει ή να αφήσει στο πάγκο όποιους παίκτες κρίνει σκόπιμο, προκειμένου να ανακάμψει η ομάδα. Παρόλο που η τακτική αυτή δεν έχει δικαιώσει κανέναν εμείς θα αναμένουμε να δούμε αν οι ψυχολογική τρομοκρατία θα βοηθήσει τον Σατσιά και τους συμπαίκτες του να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι μόνον.

Η ΑΕΚ δικαιολογημένα έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος αφού πλέον όλοι θέλουν αλλά και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές.

ΑΠΟΕΛ Vs Κεραυνός
Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ έκανε την έκπληξη της χρονιάς κερδίζοντας την ΑΕΛ την πρώτη αγωνιστική και σήμερα θα δοκιμάσει τη τύχη του απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στις 7.00 στο κλειστό του Αγίου Δομετίου λόγω τιμωρίας της έδρας μας αντιμετωπίζουμε τον Κεραυνό και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ καλεί όλους τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα.

____________________________________________________

ΚΥΠΡΙAΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ BWIN

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!