Κύπελλο με Δόξα

Καλή μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωση του κυπέλλου αφού μας έφερε αντιμέτωπους με τη Δόξα. Ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να περάσει στα προημιτελικά και αυτός είναι ο στόχος απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει κάθε αγώνα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου στο ΓΣΠ και ο επαναληπτικός στις 4 Φεβρουαρίου στο Μακάριο. Πριν την κλήρωση η ομάδα μας βραβεύτηκε μαζί με Ανόρθωση και Ομόνοια για τις τρεις κατακτήσεις κυπέλλων τα τελευταία δέκα χρόνια.

Παρελθόν ο Νικολόσκι
Η επιθυμία και των διοικούντων για παραχώρηση του Νικολόσκι έγινε πραγματικότητα γεγονός που ανοίγει το παράθυρο για την πραγματοποίηση ακόμα μιας τουλάχιστον μεταγραφής. Ο Σκοπιανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΠ αφού οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το ζητούμενο πλέον για την ομάδα μας είναι να βρεθεί ο παίκτης που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το ψάξιμο και η αξιολόγηση ονομάτων αφορά τόσο την άμυνα όσο και την επίθεση αφού και στις δυο γραμμές για διάφορους λόγους απαιτείται ποιοτική ενίσχυση.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Πάολο Κόστα μπήκε από σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων ΑΠΟΕΛ ενώ όπως φαίνεται ο Κοσόφσκι δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Σεγκιρί ξεπέρασε τους πόνους και προπονείται κανονικά αλλά θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί βασικός μετά από τόσο μεγάλη αποχή και σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!