Κύπελο ή πρωτάθλημα; Και τα δυο.

Οι συνεχόμενοι αγώνες εναντίον της Άχνας και ο βαθμός δυσκολίας τους βάζουν κάποιους στη διαδικασία να επιλέξουν σε ποιον αγώνα θα προτιμούσαν να πάρουμε το ζητούμενο. Με την προσέγγιση αυτή φαίνεται να διαφωνεί κάθετα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που με τη σειρά του περνά τα δικά του μηνύματα στους διοικούντες. Οι δηλώσεις των διοικούντων δείχνουν τη διάθεση του ΑΠΟΕΛ να δώσει μέχρι εσχάτων μάχη για ανατροπή του 0-2. Η πίστη για ανατροπή είναι δεδομένη ενώ όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα μας έχει και την ικανότητα να περάσει στην επόμενη φάση. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας κάτι που έχει καιρό να γίνει. Αυτό το ξέρει πολύ καλά και ο προπονητής μας και είναι για αυτό που αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ερμή δήλωσε πως δεν περιμένει βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Τα νεκρά διαστήματα που έχουμε είτε βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ είτε όχι είναι κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία αφού αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθεια να καθαρίσουμε αγώνες ή και να αποφύγουμε τους κινδύνους που υπάρχουν για απώλεια βαθμών. Μπορεί λοιπόν ο Ερμής να ήταν απελπιστικά ακίνδυνος αλλά δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάζουμε την τύχη μας.

Η αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικής μας γραμμής θα είναι το βασικότερο ζητούμενο το βράδυ της Τετάρτης. Η ομάδα μας καλείται στην καλύτερη περίπτωση να πετύχει τρία γκολ, χωρίς όμως να δεχτεί κάποιο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μιροσάβλιεβιτς θα πρέπει να έχει σημαντικές και πολλές βοήθειες αφού η ομάδα του Σάμπουριτς θα αμύνεται μαζικά. Λογικά ο Χαραλαμπίδης θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μαζί με τον Κοσόφσκι ο οποίος δείχνει να παίρνει τα πάνω του θα είναι δυο παίκτες από τους οποίους θα εξαρτηθούν πολλά.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται ο Γιοβάνοβιτς θα αναγκαστεί για πρώτη φορά μετά από καιρό να αφήσει εκτός αποστολής παίκτες οι οποίοι θεωρούνται πραγματικά έτοιμοι να αγωνιστούν αλλά δεν υπάρχει θέση για αυτούς ούτε στην δεκαοκτάδα.

Τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις ώρες για τα επόμενα (μέχρι την 23η αγωνιστική) παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και έχουν ως εξής:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!