Λέει ότι θα έρθει την Τρίτη

Το θέμα απόκτησης κεντρικού αμυντικού εκκρεμεί αφού η υπόθεση Κακά παίρνει συνεχώς αναβολή. Η νέα και τελεσίδικη ενημέρωση του παίκτη αναφέρει ότι μέχρι την Τρίτη θα ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες του με την Λα Κορούνα και θα έρθει στην Κύπρο για να εναχθεί στην ομάδα μας. Είναι σημαντικό να πούμε ότι μέχρι χτες η ισπανική ομάδα δεν έστειλε το έγγραφο που της ζητήθηκε με το οποίο να ενημερώνει πως προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη. Αν και το συγκεκριμένο έγγραφο δεν θεωρείται δεσμευτικό θα έδειχνε την αποφασιστικότητα της ισπανικής ομάδας να παραχωρήσει τον παίκτη ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έγινε βασικός και αναντικατάστατος στη Λα Κορούνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το θετικό σενάριο είναι αυτό που θέλει τον Κακά να εξασφαλίζει την ελευθέρα του και την ομάδα του να βρίσκει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου επιθετικού. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ παρόλο που έχουν προφορικές διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά υπάρχει και το άγχος της εμπλοκής. Είναι για αυτό που εδώ και μέρες αξιολογούνται και άλλες περιπτώσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι η προτίμηση και προτεραιότητα είναι ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος ήταν και ψες βασικός στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Κόρδοβα και αν πράγματι γίνει εφικτή η μεταγραφή του θεωρείται δεδομένο ότι ο βαθμός ετοιμότητας του είναι ο καλύτερος δυνατός.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!