Λένε και θέλουν να το παλέψουν

Η αποστολή της Μίντιλαντ θα έρθει αύριο στον καύσωνα της Κύπρου και μέσα από τις δηλώσεις παικτών και προπονητών της γίνεται αντιληπτό ότι έρχονται για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης στα play offs. Παρόλο που δεν περιμέναμε να δηλώνουν οτιδήποτε άλλο αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψη από πλευράς μας είναι ότι οι Δανοί έχουν αυτή την κουλτούρα ενώ και σαν ομάδα έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες.

Ποια Μίντιλαντ θα δούμε στο ΓΣΠ; Αυτήν του είδαμε στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Δανία;

Την απάντηση θα την ξέρουμε αργά το βράδυ της Τρίτης αλλά το ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα μας να επιβληθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλει το ρυθμό της. Το δεύτερο ημίχρονο στη Δάνια είναι παράδειγμα προς αποφυγή αφού η οπισθοχώρηση της ομάδας έγινε με τρόπο που είχαμε παθητικό ρόλο αφού ούτε στις αντεπιθέσεις μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που ήθελε ο Πασιένσια.

Ο προπονητής των Δανών δήλωνε και πριν τον πρώτο αγώνα ότι ο στόχος τους ήταν η νίκη με 2-0 και με βάση αυτό προσαρμόστηκε η τακτική τους. Ο Ντε Βινσέτι και οι υπόλοιποι τον απογοήτευσαν και το ίδιο πρέπει να συμβεί και την Τρίτη στο καμίνι του ΓΣΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!