Λέτε να μας καταγγείλουν;

Κανονικά η επικοινωνιακή ομάδα του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ δεν πρέπει να μείνει μόνο στο κλαψούρισμα. Έχουν άκρες μέχρι και το προεδρικό και θα πρέπει να φροντίσουν να ασχοληθεί αυτεπάγγελτα η επιτροπή προστασίας ανταγωνισμού με τον Χατζηλιάση. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας αναγκάστηκε χτες να μπει στη διαδικασία να συγκρίνει την τιμολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΠΟΕΛ με αυτά της ομόνοιας. Η σύγκριση αυτή ενόχλησε τα σαΐνια του συμβουλίου της ομόνοιας και σήμερα επιχείρησαν να απαντήσουν. Ο Παύλος Χρυσάνθου με δηλώσεις του στο kerkida χαρακτήρισε αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά του Χατζηλιασή. Νόμισε ο σύντροφος Παύλος ότι βρισκόμαστε ακόμα σε καθεστώς πρώην Σοβιετικής Ένωσης όπου η ελευθερία του λόγου και οι συγκρίσεις απαγορεύονταν από το κόμμα!

 Μας αρέσει όμως που δείχνουν τον πανικό τους σε κάθε ενέργεια μας .  Θα σχολιάσουμε ξανά και το εύστοχο σλόγκαν Εσύ εκεί που εμπνεύστηκαν για να προτρέψουν τα αρνιά αν αγορά σουν διαρκείας. Με άλλα λόγια: Δεν σας πέφτει λόγος. Είστε αρνιά. Εκεί στο μαντρί. Εκεί.

Τέλος πρέπει να θυμίσουμε ότι η ομόνοια δεν πρέπει να μιλά για ήθος και δεοντολογία. Η κυβερνητική ομάδα μετά από μια τριετία σπατάλης εκατομμυρίων του κύπριου φορολογούμενου δημιούργησε μια μαύρη τρύπα που ακόμα και η τράπεζα του κόμματος επιχειρεί ανεπιτυχώς να καλύψει. Ας επικεντρωθούν λοιπόν στη μείωση του προϋπολογισμού μπας και γλυτώσουν και αν να μας αφήσουν εμάς να κάνουμε ότι σύγκριση θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!