Λέτε να πάμε τη βόλτα μας;

Σαββατοκύριακο χωρίς ΑΠΟΕΛ και όλοι αναμένουν καρτερικά τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα. Η απουσία των διεθνών κάνει δύσκολη την προετοιμασία ενόψει του σημαντικού αυτού αγώνα ενώ δεν κρίθηκε σκόπιμο να διεξαχθεί κάποιο φιλικό για όσους βρίσκονται στον Αρχάγγελο. Η ανάγκη να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε κάποιον αγώνα οι Μίρο και Σικορά θα ικανοποιηθεί σήμερα στον αγώνα νέων ΑΠΟΕΛ – Ερμής, Πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στις 2.30 στο βοηθητικό του ΓΣΠ και ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι είναι καλή αφορμή για τους δύο παίκτες. Και αυτό γιατί μπορεί εδώ και καιρό να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν θεωρούνται έτοιμοι ακόμα για να συμπεριληφθούν στην αποστολή ενός επίσημου αγώνα.

Ο σημερινός αγώνας λοιπόν αναμένεται να είναι ένα καλό τεστ και για τους δυο αφού θα δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες αγώνες έχοντας απέναντι τους αντιπάλους που δεν θεωρούνται επικίνδυνοι για οποιοδήποτε λόγο. Αναλόγως της απόδοσης τους θα διαφανεί πότε θα δούμε έναν εκ των δυο να παίρνει χρόνο συμμετοχής και σε αγώνες της πρώτης ομάδας. Η ίδια ανάγκη υπάρχει και για τον Κουτσόπουλο ο οποίος θα πάρει επίσης χρόνο συμμετοχής για να είναι σε καλή κατάσταση στην απίθανη περίπτωση που τον χρειαστεί ο προπονητής.

Όσοι λοιπόν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν το μεσημέρι της Κυριακής και πεθύμησαν να δουν τον Μίρο μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους από το ΓΣΠ.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!