Λήξαν και με πράξεις

Κανένας στον Αρχάγγελο δεν είναι υπεράνω της ομάδας και δεν χρειαζόντουσαν αποδεσμεύσεις για να σταλούν τα μηνύματα τόσο στους Μποαβεντούρα και Σόλαρι όσο και σε όσους σκέφτονται να αντιδράσουν οποτεδήποτε με παρόμοιο τρόπο. Όπως αναμενόταν η διοίκηση επέλεξε το χρηματικό πρόστιμο και στις δυο περιπτώσεις με αυτό του Σολάρι να ανέρχεται στο ποσό που προβλέπουν οι εσωτερικοί κανονισμοί. Το ζητούμενο δεν είναι το ύψος του προστίμου αλλά να δείξουν και οι δυο ότι ήταν ένα με μεμονωμένο περιστατικό  αφού μόνο με τις πράξεις θα αποδείξουν ότι το όλο θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε από την περασμένη εβδομάδα ότι με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα η διοίκηση είναι αυτή που θα πάρει την όποια απόφαση κάτι που έγινε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για σιωπηλές τιμωρίες από πλευράς του προπονητή μας και ούτε πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο, όσο και αν κάποιοι θεωρούν ότι δεν χώνεψε τη στάση των ποδοσφαιριστών.

 Στο τέλος της ημέρας ο χρόνος θα κρίνει τους πάντες και τις επόμενες μέρες ή και εβδομάδες θα δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια.

Ανανέωση τώραΕίναι γνωστό ότι κανείς δεν θέλει να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ και μέσα στα πλαίσια αυτά διαβάζουμε και ακούμε συχνά την πρόθεση αυτή αλλά και την εκτίμηση όλων προς την ομάδα και τον κόσμο της. Δυστυχώς όμως δεν χωρούν συναισθηματισμοί και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα πρέπει να ανανεωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους και όπως το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι δεν ανανέωσαν το ίδιο θα γίνει και αυτή τη φορά.

Όπως γράψαμε ξανά ο Γιοβάνοβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν περίμενε την απόδοση κάποιων στον αγώνα με την Ανόρθωση ή την παρουσία τους στους επόμενους αγώνες για να κρίνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!