Λίγη σοβαρότητα δε βλάφτει

Δεν μπορεί να μη αναφερόμαστε σε άλλους παρά τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ οι οποίοι εδώ και ένα μήνα έχουν προβεί σε σειρά δηλώσεων μέσα από τις οποίες όχι μόνο τόνιζαν τη βεβαιότητα για ενίσχυση της ομάδας αλλά έθεταν και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Φοίβος Ερωτοκρίτου και Γιώργος Γεωργίου ήταν οι πρωταγωνιστές της παραπληροφόρησης αλλά και δημιουργίας αχρείαστου άγχους. Και αν για τον πρόεδρο μας υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες αφού οι σχετικές δηλώσεις του έγιναν στα τέλη του περασμένου χρόνου, για το δεύτερο στην ιεραρχία Γεωργίου δεν υπάρχει καμία.

Το Σάββατο έληξε το περίφημο χρονοδιάγραμμα που ο ίδιος έθεσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την ΕΝΠ, όταν δήλωνε ότι την προσεχή εβδομάδα θα ολοκληρώνονταν δύο μεταγραφές. Ασχολούμαστε τόσο με τις εξαγγελίες κάποιων μελών του δ.σ (ενώ αποδεικνύεται ότι δε θα έπρεπε) επειδή πρέπει να αντιληφθούν το εκτόπισμα που κουβαλά η θέση που κατέχουν στον πιο πετυχημένο σύλλογο της Κύπρου. Δεν μπορεί κανένας Γεωργίου να ανοίγει το στόμα του και να μην έχει επίγνωση των όσων λέει και τις προεκτάσεις των εξαγγελιών του. Ούτε οι αραιές πλέον δημόσιες παρεμβάσεις του Τάκη Αντωνίου είναι αρκετές για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αφού οι επικοινωνιακές γκάφες που δίνουν αφορμές συνεχίζονται.

Απομένουν δυο εβδομάδες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουμε στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού και αριστερού μπακ που θέλουμε αποτυπώνεται και μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε ο Γιοβάνοβιτς. Οι δηλώσεις του Άντη Πολυδώρου, μετά τον αγώνα με τη Δόξα ήρθαν να ενισχύσουν την εντύπωση ότι τώρα κάποιοι (και όχι όλοι) μας προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο αυτό!

Η ανάγκη ενίσχυσης είναι κατά την άποψη μας επιβεβλημένη. Αν για οικονομικούς ή αγωνιστικούς λόγους δεν μπορέσουμε να το πράξουμε είναι άλλη ιστορία που δεν πρέπει να συνδέεται με το αν έχουμε πλήρες και ικανό ρόστερ. Εμείς αποδεχόμαστε και το ενδεχόμενο πολλοί από τους παίκτες που μας προτάθηκαν να μην προχώρησαν γιατί ο Γιοβάνοβιτς είναι αναποφάσιστος. Δεν πρόκειται όμως ποτέ να χλευάσουμε και να υποσκάψουμε τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Εννοείται αξιωματούχους.

Φιλοξενούμενοι στο Λευκόθεο
Το 10 στα 10 έκανε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ και η πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας πέρασε χωρίς στραβοπάτημα. Μέσα σε όλα τα παράξενα της φετινής χρονιάς συγκαταλέγεται και το ότι την Τρίτη 19/01 η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο Λευκόθεο σαν φιλοξενούμενη με τον Αχιλλέα. Η ομάδα του Αχιλλέα έχει σαν έδρα το Λευκόθεο αφού στο γήπεδο του γίνονται διορθωτικά έργα. Πρόκειται για μια ομάδα πολύ επικίνδυνη αφού κέρδισε κεραυνό και αέλ. Με πιθανή νίκη πάμε στο ντέρμπι  με την αέλ την Παρασκευή 22/01(στο Κίτιο ελέω τιμωρίας) χωρίς απώλεια και με νίκη εξασφαλίζουμε την πρώτη θέση αφού θεωρείται αδύνατον να χάσουμε 4 παιχνίδια στη σειρά που απομένουν.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι πλήρης αφού ο Κέλυ ξεπέρασε το διάστρεμμα που απέκτησε από την προπόνηση της πέμπτης και όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση του Χρίστου Στυλιανίδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!