Λαϊκή απαίτηση για παραμονή Ερωτοκρίτου

Σε λαϊκή απαίτηση για παραμονή του Φοίβου Ερωτοκρίτου στην προεδρία της εταιρείας εξελίχθηκε η γενική συνέλευση με τον ίδιο όμως να αποφεύγει να τοποθετηθεί οριστικά στο κατά πόσο θα παραμείνει. Μπορεί οι μεγαλομέτοχοι να απέφυγαν να τοποθετηθούν στη συνέλευση αλλά με βάση τα όσα είδαμε ο Φοίβος θα επιστρέψει στην προεδρία και θα αποδεχτεί το διορισμό του από το νυν συμβούλιο. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να σχηματίσει ένα ισχυρό συμβούλιο και προς αυτή την κατεύθυνση άρχισε ήδη να κινείται με ζητούμενο να μην χαθεί άλλος χρόνος στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Η συναισθηματική φόρτιση για τον Ερωτοκρίτου ήταν έντονη αφού υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε να  συγκρατήσει τα δάκρια του ακούοντας τις προτροπές του κόσμου για ενότητα και παραμονή του στην ομάδα.

Όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα αφού το επίμαχο θέμα ήταν η επόμενη μέρα στο διοικητικό σκηνικό έτσι θέματα όπως το οικονομικό και το αγωνιστικό υποβαθμίστηκαν. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνέλευσης οι μέτοχοι αλλά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πήραν τον λόγο.

Ανδρέας Στυλιανού, Πετράκης Χατζηθωμάς αλλά και πολλοί μέτοχοι κάλεσαν επιτακτικά τον Ερωτοκρίτου να αναθεωρήσει. Από τους επώνυμους το λόγο ζήτησαν και πήραν οι Παλαντζής και Τριανταφυλλίδης κάνοντας το ίδιο. Γνωρίζοντας τα δεδομένα καλύτερα από τον απλό κόσμο έκαναν τις δικές τους προτροπές και ενότητα και έστειλαν το μήνυμα ότι οι όποιες πρωτοβουλίες έγιναν τις τελευταίες μέρες ήταν καλοπροαίρετες.Η αρχική τοποθέτηση του Ερωτοκρίτου

«Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο έγιναν πάρα πολλά. Αμφισβήτηση, σπίλωση, λασπολογία. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχουν 4-5 ομάδες φίλων που επηρεάζουν καταστάσεις.. Σε όλη την διάρκεια της περιόδου αυτές οι 4-5 ομάδες πίστευαν ότι θα έκαναν καλύτερα την δουλειά από εμάς. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Λένε ότι διαλύσαμε και ότι χρεοκοπήσαμε..Καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Έχουμε δυστυχώς και τις απόψεις των οργανωμένων, που δεν συμβαδίζουν με τους στόχους του ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο συμβούλιο αλλά αμφισβητούνται. Ένας από τους λόγους που είμαι προβληματισμένος αν θα συνεχίσω είναι όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις. Σαν συμβούλιο είχαμε διαφορετικές απόψεις αλλά πετύχαμε τον στόχο. Δεν είμαι ο σωτήρας του ΑΠΟΕΛ. Για να διεκδικεί στόχους ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να στηρίζουμε και όχι να διχάζουμε. Δυστυχώς υπήρχε διχασμός.

Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι να προσφέρουν αλλά όχι με διχόνοια. Δεν μπορεί η οποιαδήποτε διοίκηση να λειτουργεί υπό συνεχή κριτική και κάποιοι να ξεπερνούν και τα όρια.

Αυτή την στιγμή έδωσα την παραίτηση μου. Πίστευα ότι θα υπήρχε μια διάδοχη κατάσταση. Όμως δεν υπέβαλε κανείς υποψηφιότητα αν και πίστευα ότι θα υπήρχαν άνθρωποι για να ενδιαφερθούν.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν έξι άνθρωποι που βάσει καταστατικού δικαιούνται να αποτελέσουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Άρα η εταιρεία δεν είναι ακέφαλη.

Αν θα είναι εκλογική η σημερινή συνέλευση εξαρτάται από εσάς. Σκοπός μας δεν είναι να διαλύσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Πως είναι δυνατό να γράφεται ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι χρεοκοπημένος. Διερωτώμαι τι έλεγαν και έγραφαν πριν χρόνια όταν ανέλαβα με τόσα διαχρονικά χρέη στην εταιρεία.

Μετά τα όσα έγινα τελευταίως θεωρήσαμε ότι είναι σωστό να μειώσουμε τα έξοδα. Έμειναν τρία εκατομμύρια τα οποία θα χρησιμοποιούσαμε στο φετινό μπάτζετ αλλά δυστυχώς χάθηκαν. Κάνουμε και λάθη όμως στόχος μας είναι ο ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί. Είμαστε σε μια παράξενη φάση και από εσάς τους μετόχους εξαρτάται πως θα συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ. Εγώ προσπάθησα για το καλύτερο και η κριτική είναι ευπρόσδεκτη όχι όμως και η λασπολογία. Αυτά είχαν να πω και ζητώ αυτοσυγκράτηση από όλους όσους επηρεάζουν την ομάδα. Σταματήστε τις αντιπαραθέσεις είμαστε σε καλύτερη φάση από όλες τις υπόλοιπες ομάδες».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!