Λιτή φιέστα για ευνόητους λόγους

Τα όσα έχουν γίνει στον τελευταίο αγώνα, οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση, η οικονομική κρίση αλλά και η παράξενη χρονιά που γίνεται ακόμα πιο έντονη με την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς δεν επιτρέπουν φρου φρου και αρώματα στα πλαίσια της φιέστας. Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση αποφάσισε ότι ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια θα περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα από πλευράς τελετουργικού. Αυτό σημαίνει ότι μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η ανακήρυξη του πρωταθλητή με τον πρόεδρο της ΚΟΠ να απονέμει το τρόπαιο στην ομάδα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος γύρος τους θριάμβου. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ανούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ενώ στη συνέχεια το σκηνικό θα μεταφερθεί στο σωματείο.

Ευχή όλων είναι στο νέο ραντεβού με την Ομόνοια η ομάδα να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και ο κόσμος να αποφύγει ενέργειες που θα αμαυρώσουν την επίσημη στέψη του ΑΠΟΕΛ.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος πλέον είναι και το ότι οι χιλιάδες οπαδοί μας που θα βρεθούν στο ΓΣΠ θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πουν το δικό τους ευχαριστώ στον Ιβάν Γιοβανοβιτς που θα κάτσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για τελευταία φορά σε εντός έδρας αγώνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!