Λογικό να θέλουν αυξήσεις αλλά..

Η παραμονή συγκεκριμένων παικτών στην ομάδα αποτελεί ένα από τα θέματα που συζητείται έντονα ανάμεσα στους οπαδούς αλλά και που απασχολεί τη διοίκηση Πετρίδη σε καθημερινή σχεδόν βάση. Όπως είναι γνωστό στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς λήγουν τα συμβόλαια 13 παικτών ενώ οι συζητήσεις με κάποιους από αυτούς βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Καθόλου τυχαία η έγνοια πολλών αφορά τους Αμορίν, Βινίσιους και Σιέρινταν. Πρόκειται για τρείς ποδοσφαιριστές που με την απόδοση τους επί Δώνη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στις περσινές επιτυχίες αλλά και την μέχρι στιγμής πολύ καλή φετινή πορεία. Αυτό που καθιστά τις περιπτώσεις ιδιαίτερες αλλά και τις πιο επείγουσες είναι ότι πρόκειται για παίκτες των οποίων οι φετινές απολαβές θεωρούνται χαμηλές αλλά και το γεγονός ότι αξιώνουν αύξηση προκειμένου να ανανεώσουν.

Το να θέλουν οι συγκεκριμένοι παίκτες να εξαργυρώσουν την καθοριστική συνεισφορά τους με ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονμικούς όρους δεν πρέπει να ξενίζει κανέναν. Οποιοσδήποτε και αν ήταν στη θέση των τριών θα ένιωθε ότι δικαιουται και με τοπαραπάνο κάτι τέτοιο.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η αύξηση αυτή να είναι μέσα σε λογικά πλαίσια έτσι ώστε να μην διογκωθεί το ήδη υφιστάμενο πρόβλημα με τον ελλειμματικό προϋπολογισμό λόγω του τεράστιου μισθολογίου. Είναι εδώ που το θέμα γίνεται πιο σύνθετο αφού η διοίκηση σε συνεργασία και με τον προπονητή καλείται με αφορμή τη λήξη 13 συμβολαίων να εξορθολογήσει το μισθολόγιο το οποίο έχει σοβαρές στρεβλώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!