Μάλλον δεν προλαβαίνει

Αυτή τη φορά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την μάχη με το χρόνο. Ο λόγος για τον Ντε Βινσέτι του οποίου ο τραυματισμός στον μηρό δείχνει αρκετός για να τον αφήσει εκτός πλάνων του Δώνη για τον καθοριστικό αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπόρεσε ακόμα να προπονηθεί κανονικά και η σημερινή προπόνηση θεωρείται η πιο καθοριστική αφού αν δεν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά ίσως να μην είναι καν στην αποστολή. Ο Δώνης περιμένει λοιπόν να δει πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα αλλά ήδη άρχισε να επεξεργάζεται το πλάνο του θεωρώντας ότι ο Ντε Βισνέτι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Όπως φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια είναι εξαιρετικά σημαντικό να παίξουν όσοι είναι 100% έτοιμοι από κάθε άποψη, οπότε στο πίσω μέρος του μυαλού του προπονητή μας θα υπάρχει και αυτή η παράμετρος.

Εννοείται ότι τυχόν απουσία του Ντέβι θα είναι πλήγμα για την μεσοπεπιθετική μας γραμμή αλλά οι υπόλοιποι καλούνται να βρουν τον τρόπο έτσι ώστε να αναπληρώσουν το κενό. Το βάρος κατά κύριο λόγο θα πέσει στους Αλωνεύτη και Μαντούκα αλλά η σωστή λειτουργία είναι υπόθεση όλων.

Θυμίζουμε ότι ερωτηματικό υπάρχει και για τον Σαντίν που προέρχεται από τραυματισμό αλλά ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, οπότε και για αυτόν η σημερινή μέρα είναι καθοριστική. Παρόλο που ο Βραζιλιάνος δεν θεωρείται βασική επιλογή ο Δώνης υπολογίζει στα ποιοτικά λεπτά που του προσφέρει, οπότε ενδεχόμενη απουσία του Ντε Βινσέτι μεγαλώνει την ανάγκη ετοιμότητας του Σαντίν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!