Μάλλον Κυριακή η στέψη

Τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας Ερμής – ΑΠΟΕΛ με την ΚΟΠ να ευνοεί και να προσπαθεί να πείσει την Αστυνομία να αποδεχτεί να γίνει τόσο ο δικός μας αγώνας όσο και το Αεκ – Ανόρθωση την Κυριακή. Η ανάγκη να διεξαχθούν και οι δυο αγώνες την ίδια μέρα και ώρα για προφανείς λόγους μπορεί να σκαλώσει σε πιθανή άρνηση της αστυνομίας μιας και οι δυο αγώνες θα γίνουν στη Λάρνακα. Πάντως η έγνοια των οπαδών μας που θα πάνε στη Λάρνακα θα είναι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το μόνο που έχει να κάνει η αστυνομία είναι να φροντίσει να μην έρθουν σε επαφή με τους άλλους κατά την προσέλευση τους στο Αμμόχωστος.

Ένας επιπλέον λόγος που ο δικός μας αγώνας πρέπει να γίνει την Κυριακή είναι και το ότι ο τελικός κυπέλλου θα γίνει την Τετάρτη και η ομάδα μας έδειξε ότι χρειάζεται κάθε μέρα ξεκούρασης που μπορεί να έχει προκειμένου να μην αυτοκτονήσει.

Σε μια σχετική με το θέμα εξέλιξη ο Φανιέρος προσανατολίζεται να μας δώσει και ολόκληρη την κεντρική κερκίδα του Αμμόχωστος αφού θέλει να επωφεληθεί τις εισπράξεις στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!