Μάλλον με τους υφιστάμενους

Οι παίκτες που μέχρι στιγμής σήκωσαν το βάρος και μέχρι σήμερα έφεραν με κόπο και μόχθο να φέρουν το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, θα κληθούν να φέρουν εις πέρας το στόχο για κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου. Και αυτό γιατί όλα συνηγορούν ότι πάρα πολύ δύσκολα θα προκύψει άλλη μεταγραφή πέραν αυτής του Πάουλο Κόστα. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και δεν θα αναλύσουμε τις δηλώσεις τόσο των διοικούντων όσο και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γιατί θα μείνουν και οι δυο πλευρές εκτεθειμένες. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πλήρες και ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπάρχει ένας παίκτης που να πληροί τα κριτήρια του προπονητή μας.

Ευχή μας είναι η κούραση και τα οποιαδήποτε άλλα προβλήματα που θα παρουσιαστούν να αντιμετωπιστούν το ίδιο αποτελεσματικά όπως έγινε μέχρι στιγμής γιατί θα είναι κρίμα να μην πετύχουμε γιατί για ακόμα μια φορά αργήσαμε και στο τέλος προτιμήσαμε να μην κάνουμε «μεταγραφή για τις εντυπώσεις».

Κάτω από αυτά τα δεδομένα παίκτες όπως ο Ζεβλάκοφ θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση να δείξουν έστω και κάτι όσο αγωνίζεται ενώ άλλοι όπως οι Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι και Κόστα θα πρέπει να σταθεροποιήσουν επειγόντως την απόδοση τους σε πολύ καλά επίπεδα.

Μετά το όχι της Δόξας για Σερτζίαο έγινε μια σκέψη-βολιδοσκόπηση στο Χούτο, η οποία όμως δεν προχώρησε αφού ο Έλληνας επιθετικός αξίωσε πράγματα που θυμίζουν Μαντόνα.

Προσοχή στην ΕΝΠ
Μπορεί η επικαιρότητα να σχετίζεται με τα μεταγραφικά αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο αγώνας του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα που δέχτηκε εφτά τέρματα από την ομόνοια. Οι Παραλιμνίτες βρίσκονται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στείλουμε στον αγύριστο. Τα πλάνα του Τζιοβάνη δεν προχωρούν όπως θα ήθελε αφού δεν έπεισαν τον Αγκίρε ενώ η πριμοδότηση των συγχωριανών του δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!