Μάλλον ο Αλεξάνδρου

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα οποία πολύ δύσκολα θα ανατραπούν ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας στον αυριανό αγώνα με την Μίντιλαντ. Ο Πασιένσια αξιολογεί τις γνωστές δυο επιλογές των Ιωάννου και Αλεξάνδρου προκειμένου να καλύψει το κενό του Αντωνιάδη και ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από φαβορί.

Αυτό που φαίνεται να λειτουργεί ως καταλύτης είναι η εμπειρία του Αλεξάνδρου σε αγώνες όπου η ομάδα πρέπει ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο μικρός έχει εξίσου αν όχι περισσότερες δυνατότητες. Θυμίζουμε ότι σε παρόμοιο δίλημμα που τέθηκε πέρσι στον εκτός έδρας αγώνα με την Παρί ο Δώνης έδωσε το βάφτισμα του πυρός στον Ιωάννου ο οποίος αν και άβγαλτος δεν τα πήγε άσχημα.

Με την Μίντιλαντ να χρησιμοποιεί πολύ τα άκρα για να εκδηλώσει επιθέσεις οι Σέρτζιο και Αλεξάνδρου θα έχουν ένα γεμάτο βράδυ και το ζητούμενο είναι να μπορέσουν να αμυνθούν σωστά έχοντας και βοήθειες από τους υπόλοιπους και κυρίως τα επιθετικά χαφ που θα πρέπει να έχουν επιστροφές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!