Μάλλον ο Κίσσας

Αυτό που δεν καταφέραμε εμείς και που θα τους δημιουργούσε όλων των ειδών τα προβλήματα το πέτυχε η ΑΕΛ η οποία άφησε εκτός κυπέλλου την ομόνοια. Τα χαρμόσυνα νέα αποτέλεσαν μια ακόμα ένδειξη ότι η διοχέτευση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ προς την ομόνοια δεν είναι αρκετή για να μας στερήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε αν ο Μιλτής αποκεφαλίσει τον αγαπημένο του Λεμονή προς ικανοποίηση των χιλιάδων οπαδών που δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.

Δυστυχώς η κατάντια του αιώνιου αντιπάλου δεν είναι αρκετή για να επιστρέψει το ΑΠΟΕΛ στις νίκες, ιδιαίτερα όταν απέναντι μας θα είναι η ομάδα της Πέγειας. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το αν ο Χιώτης μπορεί να υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα. Πάντως οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Κίσσας θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αφού το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να ρισκάρει ο Γιοβάνοβιτς είναι το ενδεχόμενο υποτροπής. Με αυτά τα δεδομένα έστω και αν οι σημερινές εξετάσεις δείξουν ότι υπάρχει βελτίωση δεν αποκλείεται να δούμε τον Χιώτη να μένει εκτός.

Κατά τα άλλα τα δεδομένα είναι γνωστά όσον αφορά αυτούς που θα απουσιάσουν αλλά και την πρόκληση που θα έχουν όσοι αγωνιστεί για να σταματήσουν τους γρήγορους επιθετικούς της Πέγειας. Η τεσσάρα του πρώτου γύρου δεν πρέπει να χρεωθεί στον Μορφή και καλά θα ήταν να ξεχάσουμε όλα όσα μας αποπροσανατολίζουν.

Σε αυτά μπορεί να συμπεριληφθεί και το σημαντικό κεφάλαιο της ενίσχυσης αφού χωρίς την προσθήκη ποιοτικών παικτών δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Φερνάντες αργεί και όσο δεν γίνεται δίνει αφορμές για σχόλια. Παρόλα αυτά ο παίκτης αλλά και η διοίκηση διαρρέουν ότι το θέμα κολλά σε διαδικαστικούς λόγους κάτι που φαίνεται να είναι και η πραγματικότητα.

____________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να συγχαρεί την ποδοσφαιρική ομάδα της αέλ, για την πανηγυρική πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου και όταν βρεθούμε αντιμέτωποι στον τελικό του θεσμού, ας κερδίσει ο καλύτερος.

Οι αθλητικές υποχρεώσεις του Σωματείου μας συνεχίζονται  και αυτή την εβδομάδα και εμείς σαν πιστοί στρατιώτες,  θα δώσουμε και πάλι την δική μας μάχη στα τσιμέντα και τα κλειστά.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18/12 στις 7.30μμ, η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει τον απόλλωνα στο Λευκόθεο για το πρωτάθλημα. Επιστρέφουμε στο κλειστό το οποίο όταν αγωνίζεται ο ΘΡΥΛΟΣ μεταμορφώνεται σε ένα πορτοκαλί καμίνι, για να σπρώξουμε την ομάδα σε μια σημαντική νίκη εις βάρος του απόλλωνα.

Την Κυριακή 20/12 στις 6.00μμ, η ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετωπίζει την πέγεια στο ΓΣΠ. To γαλαζοκίτρινο τρένο που δεν πέρασε απαρατήρητο από Ισπανία, Πορτογαλία και Αγγλία,  καλείτε να περάσει σαν οδοστρωτήρας πάνω από την πέγεια και να παραμείνει άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, ΚΑΛΟΥΜΕ  τα μέλη μας και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όπως δώσουν βροντερά το παρών τους στα πιο πάνω κρίσιμα παιχνίδια και όλοι μαζί να παραληρήσουμε στις κερκίδες.

Σε μια άλλη περίπτωση, θα θέλαμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για τις  φήμες που ήθελαν 300 μέλη της Χρυσής Αυγής και 150 Σέρβους να ήταν παρών στο παιχνίδι με την ομόνοια που έγινε την περασμένη Κυριακή, με σκοπό, δήθεν να προκαλέσουν επεισόδια.  Είναι αυτές τις φήμες που ακούμε πάντα πριν τα παιχνίδια με την ομόνοια και φαίνεται ότι κάποιοι βλέπουν φαντάσματα, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος διασταυρώνει τέτοιες γελοίες πληροφορίες από τα μέλη της θύρα9 που μπαινοβγαίνουν στο υπουργείο του, σε σημείο μάλιστα που υπήρχε περίπτωση να αναβληθεί το ντέρμπι.

Δυσαρέσκεια επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε και για την στάση που κράτησε η αστυνομία στο προχθεσινό παιχνίδι με την ομόνοια, όταν δεν επέτρεψε την είσοδο στο γήπεδο σε φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ΠΟΤΕ στο παρελθόν δεν είχε παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Κλείνοντας,  θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υπεύθυνους που τοποθέτησαν τον δίχτυ ασφαλείας μπροστά από την Νότια κερκίδα στο ΓΣΠ,  ότι η συγκεκριμένη εγκατάσταση μειώνει κατά πολύ την ορατότητα των οπαδών για να παρακολουθούν τους αγώνες και  αν, μέχρι την Κυριακή δεν  λάβουν όλα τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να τους ανακοινώσουμε ότι θα αφαιρέσουμε το δίχτυ, είτε το θέλουν είτε όχι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30μμ ΛΕΥΚΟΘΕΟ με απόλλωνα
ΚΥΡΙΑΚΗ 6.00μμ  ΓΣΠ με Πέγεια
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!