Μάχη μεταξύ Αλκής και Ολυμπιακού

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που διεξάγεται από χτες στο οποίο ρωτάμε ποιον θεωρείτε δυσκολότερο αγώνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.  Ο Ολυμπιακός με 30% θεωρείτε ως ο αντίπαλος που χρίζει της μεγαλύτερης προσοχής ενώ ακολουθεί η Αλκή με ποσοστό 29%. Η καλή πορεία της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου είναι κάτι που όπως φαίνεται απασχολεί τους οπαδούς μας όπως επίσης και ότι ο Λίλλης θα πεθάνει στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσει τους συντρόφους που τον συντηρούν. Τα χάλια και η αστάθεια της φετινής Αελ τη φέρνουν στη 3η θέση στο βαθμό επικινδυνότητας με ποσοστό 21% ενώ το ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την τελευταία αγωνιστική ίσως να επηρέασε κάποιους. Όσον αφορά τον προσεχή μας αντίπαλο μόνο ένα 7% θεωρεί ότι η Άχνα είναι ο δυσκολότερος μας αντίπαλος. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι όλοι συμφωνούν πως δεν υπάρχει δυνατότητα να υποτιμήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σωστά ο Μαρσίνιο επισήμανε στις χτεσινές δηλώσεις του ότι το ΑΠΟΕΛ είναι κίνητρο για κάθε ομάδα να προσπαθήσει περισσότερο. Το ίδιο θα συμβεί και το βράδυ της Δευτέρας με την Άχνα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Περισσότερο από όλους οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και ο κόσμος που μπορεί να σπρώξει την ομάδα. Η ημέρα δεν προσφέρεται για μεγάλη προσέλευση και είναι για αυτό που η διοίκηση προσπαθεί να δώσει κάποια κίνητρα έτσι ώστε να ενθαρρύνει την προπώληση. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το LTV Sports 1.

Από σήμερα γεμίζει ο Αρχάγγελος αφού επιστρέφουν οι διεθνείς όπως και ο Γοβάνοβιτς που απουσίασε εκτός Κύπρου για προσωπικούς λόγους. Στα δυο φιλικά της Κύπρου επιβεβαιώθηκε η ανετοιμότητα του Μιχαήλ αλλά και το ότι ο Ηλία και ο Σατσιάς είναι σε θέση να καλύψουν τα όποια κενά δημιουργηθούν λόγω καρτών ή τραυματισμών. Σημαντικό θεωρείτε το ότι ο Κίσσας πήρε λεπτά συμμετοχής έστω και αν το ΑΠΟΕΛ θα ψάξει για τερματοφύλακα κλάσης το καλοκαίρι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!