Μάχη με το χρόνο

Ο ΑΠΟΕΛ σε 13 μέρες θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βαρντάρ στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League και όπως γίνεται αντιληπτό μετράμε αντίστροφα. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν πιο νωρίς από ποτέ το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να παρουσιαστεί έτοιμη. Τα μέχρι στιγμής φιλικά δεν μπορούν να θεωρηθούν κριτήριο του τι θα δούμε σε δυο εβδομάδες στο ΓΣΠ αλλά η αδυναμία να παρουσιαστούμε όπως θέλουν οι υπεύθυνοί ακόμα και με αντίπαλο κάποια Αρκά δεν είναι και το ποιο ενθαρρυντικό στοιχείο.

 

Είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι 100% έτοιμος στους αγώνες με τη Βαρντάρ αλλά με τον όποιο βαθμό ετοιμότητας για την εποχή θα πρέπει να ανταποκριθεί. Οι οκτώ φετινές προσθήκες και το γεγονός ότι στην αρχική 11αδα θα έχουμε τουλάχιστον 4 παίκτες που δεν αγωνίζονταν πέρσι στην ομάδα κάνει την παράμετρο ομοιογένεια ακόμα πιο σημαντική.

Ο Πασιένσια καλείται να κερδίσει την μάχη με το χρόνο παρουσιάζοντας έναν ΑΠΟΕΛ που θα πάρει το ζητούμενο. Αν τα καταφέρει θα έχει στη συνέχεια ακόμα περισσότερο χρόνο για να δουλέψει ακόμα περισσότερα την ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε όλοι πρόβλημα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!