Μάχη με ψηλό βαθμό δυσκολίας

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για να διατηρήσει το +7 από το παράρτημα συνεχίζεται σήμερα με μια δύσκολη αποστολή. Η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Αελ που εδώ και μέρες προσπαθεί να δημιουργήσει εντός αγωνιστικού χώρου και στις κερκίδες το γνωστό πολεμικό κλίμα. Στην προσπάθεια τους αυτή επιχειρεί να τους βοηθήσει και ο αρχιδιαιτητής με τον ορισμός δύο άπειρων βοηθών. Τίποτα από αυτά όμως δεν μπορεί να καθορίσει τον αγώνα αφού τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να συνεχίσει το σερί νικών του αν παρουσιαστεί καλύτερο σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες όπως η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Είναι για αυτό που στις τελευταίες δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε την ανάγκη να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία και συνοχή ανάμεσα στις τρεις γραμμές. Η ανάγκη αυτή φωτογραφίζει στο μυαλό ορισμένων ενισχυμένο αριθμητικά κέντρο. Από την άλλη όπως έχει αποδειχτεί το 4-4-2 παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στους τελευταίους τρεις αγώνες.

 Από τη στιγμή που η τακτική και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται προσαρμόζονται και στο στυλ του αντιπάλου ότι και αν λεχθεί θεωρείται παρακινδυνευμένο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε όλοι την επιλογή του Γιοβάνοβιτς. Όπως έγινε γνωστό από χτες ο Μαρσίνιο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα είναι στο πάγκο έτοιμος να βοηθήσει σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο. Ένα στοιχείο που αποδείχτηκε σημαντικό μέχρι σήμερα είναι και οι βοήθειες που έρχονται από τους ποδοσφαιριστές που περνούν στον αγώνα ως αλλαγή, όποτε είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιώσουμε και σε αυτόν τον αγώνα.

 Ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ίσως να είμαστε και περισσότεροι από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Οι οπαδοί μας θα κερδίσουν την μάχη της εξέδρας έτσι ώστε να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!