Μένει αν γίνει κοινοτικός

Ο 34ης Κακά βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και για τη νέα χρονιά έστω και αν πολλοί θεωρούν ότι η ομάδα μας πρέπει να ψάξει για έναν παίκτη με μεγαλύτερη προοπτική και αξία. Η πιο σημαντική παράμετρος της παραμονής του Βραζιλιάνου είναι η διαβεβαίωση του ιδίου ότι εντός των  επόμενων ημερών θα αποκτήσει πορτογαλικό διαβατήριο κάτι που θα του επιτρέψει να εγγραφεί στον ΑΠΟΕΛ ως κοινοτικός. Εφόσον γίνει αυτό τότε ο Κακά θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ενώ δεδομένη θεωρείται και η σημαντική μείωση στις απολαβές του. Το ερώτημα όμως που παραμένει είναι αν το τρίο των Αμορίν, Καρλαό και Κακά με την θεωρητική επιλογή του Αρτυματά ή και του Μοράις μπορεί να ανταπεξέλθει. Μέρος της βάσιμης ανησυχίας προκύπτει και από το άγνωστο που μας επιφυλάσσει ο Καρλάο και αυτό γιατί στο πρώτο μισό της χρονιάς που πέρασε είδαμε κάτι τρομερό ενώ στη συνέχεια έναν φάντασμα του που ήταν και επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Οι διαθέσιμες θέσεις για προσθήκη ξένου ή κοινοτικού είναι περιορισμένες και είναι για αυτό που οι Μαντούκα και Πασιένσια προβληματίζονται. Μια από τις πολλές σκέψεις που γίνονται είναι να βρεθεί παίκτης που να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά να είναι και πραγματική επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Εννοείται ότι τα όσα θα συμβούν τους επόμενους δυο μήνες εντός και εκτός γηπέδου ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν το μεταγραφικό πλάνο αλλά με βάση τα σημερινά δεδομένα οι τρεις Βραζιλιάνοι θα παραμείνουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!