Μένει και θέλει να βοηθήσει

Η συζήτηση που άνοιξε εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στον κόσμο και επισημοποιήθηκε με τις γνωστές δηλώσεις του Δώνη περί αποχώρησης όσων δεν μπορούν να ακολουθήσουν το δρόμο που ο ίδιος θέλει, είχαν ως κύριους αποδέκτες του Τζιμπούρ και Ρίισε. Η υπόθεση του Αλγερινού επιθετικού η οποία πράγματι απασχόλησε τους υπεύθυνους φαίνεται να κλείνει μετά και την παρέμβαση του παίκτη. Όπως πληροφορούμαστε ο Τζιμπούρ διαμήνυσε τόσο στη διοίκηση όσο και στον Δώνη ότι θέλει να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, τονίζοντας ότι είναι σε θέση να βοηθήσει πολύ περισσότερο από ότι μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του από το πουθενά στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με την Ομόνοια δεν αποτέλεσε τη νέα αρχή που ψάχνει ο Αλγερινός και το ζητούμενο είναι αν θα μπορέσει πράγματι να κάνει ένα comeback που θα δικαιολογήσει την καλοκαιρινή επιμονή του Δώνη αλλά και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για να έρθει στην Κύπρο.

Ο παίκτης τονίζει στο περιβάλλον του ότι πέρασε τα δύσκολα και το ζητούμενο πλέον είναι να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να αρχίσει να σκοράρει, αφού αυτό είναι το ζητούμενο. Όπως είναι φυσικό ο Τζιμπούρ συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούν ότι η αφλογιστία του ΑΠΟΕΛ δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών, οπότε αναμένει και αυτό ότι στη συνέχεια η ομάδα θα λειτουργήσει με τρόπο που θα βοηθήσει και τον ίδιο να κάνει καλύτερα αυτό που πρέπει.

Με αυτά τα δεδομένα το μεταγραφικό πλάνο του Δώνη έχει ήδη αναπροσαρμοστεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!