Μένουν τα τυπικά

Ο Ρικάρτο Φερναντές προβάρει και πάλι τα γαλαζοκίτρινα αφού στις αμέσως επόμενες ώρες ή το πολύ μέρες αναμένεται να υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο. Όλα έγιναν με τον τρόπο που ήθελε η πλευρά του παίκτη αλλά και το ΑΠΟΕΛ αφού σε χρόνο ρεκόρ έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Μπορεί λοιπόν η πλευρά μας να δήλωνε άγνοια επί του θέματος αλλά εδώ και μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το οκ για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου. Στο Φερνάντες η τεχνική ηγεσία προσβλέπει τον παίκτη που θα δώσει ποιότητα και δημιουργικότητα στον οργανωτικό τομέα. Πρόκειται για στοιχεία που λείπουν σήμερα από την ομάδα μας όπως και κάποια επιμέρους όπως η αποτελεσματικότητα στις στημένες φάσεις.

Για τον Φερνάντες οι προκλήσεις είναι μεγάλες αφού επιστρέφει στην ομάδα που καταξιώθηκε αλλά κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι το δεύτερο του πέρασμα θα είναι το ίδιο πετυχημένο. Το ΑΠΟΕΛ έχει πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τον ίδιο. Η θέληση και η χαρά που επιστρέφει είναι δεδομένες αφού όπως διαρρέει η πλευρά του παίκτη, δεν υπήρχε περίπτωση να τεθεί ποτέ αντιμέτωπος με την ομάδα μας…

Ο κόσμος ίσως και δικαιολογημένα κρατά μια συγκρατημένη στάση απέναντι στη διαφαινόμενη επιστροφή του παίκτη. Σε σχετικό δημοψήφισμα που διεξάγεται και σε σύνολο 600 περίπου συμμετοχών το 50% θεωρεί θετική εξέλιξη την επιστροφή του παίκτη, ενώ ποσοστό που φτάνει στο 26% παρουσιάζεται ουδέτερο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει την ευθύνη έκρινε ότι ο παίκτης του κάνει και το ζητούμενο πλέον είναι η άμεση προσαρμογή του στα δεδομένα και τις απαιτήσεις που ο ίδιος ο Φερναντες γνωρίζει πολύ καλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!