Μένουν τα τυπικά

Μπορεί η μεταγραφή του Πάολο Κόστα να μην έχει ολοκληρωθεί αλλά αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το Σάββατο, όταν και η διοίκηση της Ανόρθωσης θα δώσει την ελευθέρα στον ποδοσφαιριστή. Η σχετική καθυστέρηση έδωσε αφορμή για κάποια σχόλια για νέα εμπλοκή στην υπόθεση, αυτή τη φορά από πλευράς μερίδας διοικούντων της Ανόρθωσης αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Από τη στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον παίκτη δεν τίθεται θέμα βέτο από μερίδα διοικούντων έστω και αν στην Ανόρθωση δεν ξέρουν ποιος είναι αυτός που πραγματικά διοικεί.

Ο Κόστα υπόγραψε το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στη συνέχεια εάν οι δυο πλευρές το επιθυμούν η συνεργασία μπορεί να επεκταθεί για ακόμα ένα χρόνο.

Η προσθήκη του Πάολο Κόστα δίνει στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας άλλη οντότητα αφού πλέον υπάρχει ο παίκτης που μπορεί να οργανώσει ιδανικά είτε αγωνίζεται στα άκρα ή πίσω από τους επιθετικούς. Με αυτό τον τρόπο καλύπτεται και το κενό του Παουλίστα που δύσκολα θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Με το που θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Νικολόσκι και το ενδεχόμενο μετακίνησης του στη ΑΕΠ θα διαφανεί πότε και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση. Πιο πιθανό είναι να επιχειρηθεί ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αφού κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο. Ο Μπάρκ Σεγκιρί συνεχίζει να απογοητεύει και να προβληματίζει αφού σπάζει κάθε αρνητικό ρεκόρ επιστροφής στην αγωνιστική δράση…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!