Μέρα γιορτής, μέρα ΑΠΟΕΛ

Μέρα ΑΠΟΕΛ η σημερινή και οι οπαδοί μας πρέπει να την γιορτάσουν όπως της αρμόζει. Η Λευκωσία θα βαφτεί γαλαζοκίτρινη και το απόγευμα θα μαζευτούμε όλοι στο ΓΣΠ ενώ το τελετουργικό της ημέρας περιλαμβάνει και τη γνωστή συγκέντρωση στο σωματείο για να ζήσουν όλοι στιγμές εξώστη. Μέσα σε όλα αυτά είναι και ο αγώνας με την Ομόνοια τον οποίο όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Η τριάρα γυροφέρνει στο μυαλό αρκετών και αν τους κερδίσουμε θα είναι ότι καλύτερο. Ιεραρχικά το πιο σημαντικό πράγμα όπως λέχθηκε και από τον Γιοβάνοβιτς είναι να κάνουμε αυτό που προστάζει το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ. Θυμίζουμε λοιπόν την προτροπή του στρατηγού που είπε πως Oι ποδοσφαιριστές μου πρέπει να γνωρίσουν τι εστί κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κόσμος πρέπει να τους αποθεώσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να τους αποχαιρετήσουμε κατάλληλα, γιατί αξίζουν και να έρθουν το καλοκαίρι… γεμάτοι και να μπορέσουν να εκπληρώσουν τους στόχους της Ευρώπης. Πέρασαν πάρα πολλά τα παιδιά και βγήκαν νικητές. Μία τέτοια αναγνώριση θα τους δώσει πολύ περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια.

Το αντίο στον στρατηγό

Όσο και αν προσπαθεί και ο ίδιος να το υποβαθμίσει η προσοχή και η έγνοια των περισσοτέρων θα είναι στραμμένη σε αυτόν. Η κορυφαία φυσιογνωμία στη σύγχρονή ιστορία του ΑΠΟΕΛ θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Οι χιλιάδες οπαδοί θα τον αποχαιρετήσουν όπως τους αξίζει ενώ η συγκίνηση και για τον ίδιο θα είναι τεράστια.

Λιτή και πορτοκαλί φιέστα

Με αφορμή την κρίση αλλά και λόγω των προηγούμενων αποτυχημένων καλλιτεχνικών προγραμμάτων η φιέστα θα περιλαμβάνει τα σημαντικά που αφορούν την ομάδα. Έτσι μετά τον αγώνα και εφόσον οι οπαδοί μας δεν προκαλέσουν καθυστερήσεις μπαίνοντας στο γήπεδο θα ακολουθήσει η παρουσίαση της ομάδας. Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή από τον Κουτσοκούμνη και όλα τα σχετικά.

Ο αγώνας

Ο ΑΠΟΕΛ για 90 λεπτά καλείται να βρει τον τρόπο για να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος τον μισητό μας αντίπαλο. Με βάση τα όσα είδαμε στους προηγούμενους αγώνες θα πρέπει να καταφέρουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τους 2-3 παίκτες που κάνουν τη διαφορά για τους πράσινους και παράλληλα να επιτεθούμε σωστά. Στα λόγια ακούγεται εύκολο αλλά στην πράξη αποδείχτηκε δύσκολο στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις.

Για το ποιους έντεκα θα επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορούμε όρκο! Θα προβλέπαμε την εξής 11αδα: Πάρντο, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Μοράις, Πίντο, Μαντούκα, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Μπιτόν

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!