Μέρα γιορτινή, πάμε στη φιέστα

Η μέρα που περιμέναμε εδώ και καιρό έφτασε. Ο ΑΠΟΕΛ θα στεφθεί απόψε πρωταθλητής για 21η φορά στην ιστορία του σε μια τελετή που αναμένεται να είναι αντάξια του εκτοπίσματος του. Είκοσι περίπου χιλιάδες οπαδοί μας θα δώσου το παρών τους στο ΓΣΠ δημιουργώντας από πολύ νωρίς την πανηγυρική ατμόσφαιρα που επιβάλει η μέρα. Από το πρωί θα αρχίσουν οι ετοιμασίες των οπαδών μας και το οίκημα αναμένεται ο τόπος συνάντησης χιλιάδων ενώ οι δρόμοι της Λευκωσίας θα μας νιώσουν για τα καλά. Η στιγμή που ο Μαρίνος Σατσιάς θα σηκώσει το ευλογημένο είναι εδώ και μήνες στο μυαλό όλων και πλέον μας χωρίζουν μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή αυτή. Η διοίκηση έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διάρκειας μιας περίπου ώρας το οποίο θα αρχίσει με το τέλος του αγώνα. Όπως έχει ήδη γραφτεί laser, πυροτεχνήματα, βίντεο και η κατάλληλη μουσική υπόκρουση θα δημιουργήσουν μαζί με τη συμμετοχή του κόσμου την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Όπως αναμενόταν τα εισιτήρια που αναλογούσαν στην Ανόρθωση δεν μπορούν να διατεθούν και στην ομάδα μας αναλογούν ακόμα περισσότερα για τη βόρεια κερκίδα. Όσοι έμειναν την τελευταία στιγμή μπορούν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι από τα ταμεία του γηπέδου.

Αναπόφευκτα το αγωνιστικό μέρος περνά σε δεύτερη μοίρα αφού όλοι θα πάνε στο γήπεδο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Παρόλα αυτά ο κόσμος αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Η απουσία του Μοραις μετά από καιρό θα φέρει κάποιες αλλαγές στη μεσαία γραμμή ενώ όπως και στον προηγούμενο αγώνα έτσι και σήμερα ο Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να δώσει χρόνο σε κάποιους παίκτες όπως στους Σατσιά και τον Μποαβεντούρα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ λοιπόν αφού για σένα έχω χάσει το μυαλό…..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!