Μέχρι πότε;

Ο Δώνης αποφεύγει επιμελώς να συγκεκριμενοποιήσει τους λόγους που η ομάδα μας δυσκολεύεται αφάνταστα να δημιουργήσει φάσεις και κυρίως να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και έχοντας ένα δείγμα γραφής που θεωρείται αρκετό είναι φανερό ότι ο ΑΠΟΕΛ στερείται των βοηθειών που έπρεπε να έχει από τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Ντε Βινσέτι. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, ιδιαίτερα με τον Αλγερινό για τον οποίο υπάρχουν βάσιμα και οι μεγαλύτερες ανησυχίες. Το τρίτο 0-0 δεν είναι τυχαίο αφού η ομάδα έχει ανάγκη από την ουσιαστική συνεισφορά των παικτών που έχουν ευθύνη να στέλνουν την μπάλα στα δίκτυα. Πρέπει να τονίσουμε παράλληλα πως οι τελευταίες εβδομάδες επιβεβαιώνουν ότι η εξάρτηση στον Μαντούκα για να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά είναι επικίνδυνη

Ο Τζιμπούρ πέτυχε δυο γκολ μέχρι στιγμής ξελασπώνοντας την ομάδα αλλά οι προσδοκίες και απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Ο Δώνης που επέμενε για την απόκτηση του μένει μέχρι στιγμής εκτεθειμένος αφού ούτε και ο παίκτης τον βοηθά. Ξεκινώντας από τη χατιρική συμμετοχή του στον αγώνα με την Αάλμποργκ προκειμένου να επωφεληθεί και με το σχετικό πριμ μέχρι και το χρόνο συμμετοχής που παίρνει μέχρι σήμερα χωρίς όμως να μπορεί να δικαιολογεί την παρουσία του.

Για να είμαστε δίκαιοι ούτε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας βοηθά τον Αλγερινό αφού πρόκειται για παίκτη που θέλει την μπάλα μέσα στην περιοχή προκειμένου να κάνει κάτι καλό, κάτι όμως πιυ δεν συμβαίνει με αποτέλεσμα να αναλώνεται σε περιττές ενέργειες.

Ο Ντε Βινσέτι είναι μια διαφορετική περίπτωση αφού ξέρουμε ότι μπορεί να βοηθήσει κάτι που έκανε και στην περσινή χρονιά αλλά και στη φάση των play offs. Τους τελευταίους τρεις μήνες όμως βλέπουμε ένα φάντασμα του παίκτη που έκανε τη διαφορά προηγουμένως. Η παραδοχή των υπευθύνων ότι μέρος του προβλήματος είναι και ψυχολογικό κάνει πιο πολύπλοκο το θέμα, χωρίς όμως να αποτελεί δικαιολογία.

Το ζητούμενο είναι μέχρι πότε θα υποφέρει η ομάδα γιατί αυτό συμβαίνει. Ο Δώνης που έχει την ευθύνη για ότι καλό ή στραβό βλέπουμε οφείλει να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που πράττει τους τελευταίους μήνες αφού δεν φαίνεται να αρκούν.

Η διοίκηση Πετρίδη από την άλλη έστω και χωρίς την παρουσία ενός πραγματικού υπεύθυνου ατόμου (τεχνικός διευθυντής) πρέπει να αποφασίσει αν και πως η μεταγραφική περίοδος που έρχεται προσφέρεται για να διορθωθούν κάποια προβλήματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!