Μήπως είναι τρελός, μήπως τα έχει χαμένα;

Ο Ψευδιώτης δεν μας διέψευσε. Πριν τον αγώνα κακίζαμε την απόφαση του Ολλανδού να ορίσει έναν άπειρο διαιτητή σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της φετινής χρονιάς κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη. Μπορεί η φάση στο 64 να μην έκρινε τελικά τον αγώνα αλλά η εξωφρενική απόφαση του διαιτητή λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Ούτε ο ίδιος δεν είναι σε θέση να δικαιολογήσει την απόφαση του να δώσει κόκκινη κάρτα στον Μπόρδα και προκειμένου να μην γελοιοποιηθεί περισσότερο ρίχνει το φταίξιμο στο επόπτη του, λέγοντας ότι το ξεγέλασε. Πρέπει να τονίσουμε ότι το λάθος του Ψευδιώτη ξεκίνησε από το καταλογισμό φαουλ εις βάρος του Καρυπίδη. Και αυτό γιατί ο Κωνσταντίνου πέφτοντας θεατρινίστικα στο έδαφος κατάφερε να ξεγελάσει τον άπειρο διαιτητή. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τον τηλεοπτικό φακό οι παίκτες έχουν επαφή αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αντικανονική εις βάρος του ποδοσφαιριστή μας.

Ο Ψευδιώτης πρέπει να θόλωσε για λίγα δευτερόλεπτα αφού άφησε τρέλανε τους πάντες όταν στη συνέχεια έβγαλε από το τσεπάκι του κόκκινη στον Μπόρδα. Ο Ισπανός όπως και όλοι οι παίκτες μας δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού ο Ισπανός δεν ήταν κοντά στη φάση ενώ ούτε καν μίλησε στον διαιτητή.Απορίες και καχηποψία δημιουργία η στάση του βοηθού Καλογήρου αφού η φάση εξελίχθηκε μέσα στα μούτρα του αλλά για τους δικούς του λόγους φοβήθηκε να πει στον Ψευδιώτη τι έγινε. Οι πληροφορίες που λένε ότι στο ημίχρονο οι παράγοντες της Αελ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ του Πίντο ίσως να σχετίζονται.

Το λάθος ήταν τόσο σοβαρό που το πιο πιθανό είναι η βαθμολογία του Ψευδιώτη να συνεπάγεται και τιμωρία του. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην επιτρέψουμε να υπάρξουν στη συνέχεια διαιτητικά λάθη που θα κοστίσουν βαθμούς. Γράφουμε στο πληθυντικό από ευγένεια έστω και αν αυτό είναι αποκλειστικά δουλειά της διοίκησης Ερωτοκρίτου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!