Μήπως τα έχει χαμένα;

Δυστυχώς ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ υποπίπτει σε επικοινωνιακές γκάφες που αφήνουν τον ίδιο και πολύ περισσότερο την ομάδα μας εκτεθειμένη. Δύο μέρες μετά την ετεροχρονισμένη ανακοίνωση καταπέλτης εναντίον του Κουτσοκούμνη, το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε στο Σούπερ Σπορ FM και μας είπε ότι “πήραμε ότι αξίζαμε και πως το γεγονός ότι επήλθε αυτή η πτώση είναι λογικό μετά από τόσες επιτυχίες, καθώς υπερεκτιμήσαμε τις αντοχές μας”. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου μέσα σε λίγες ώρες αυτοαναιρέθηκε από τα όσα υποστήριζε όσον αφορά τον τρόπο που η ομόνοια πήρε σωρεία βαθμών. Ταυτόχρονα αν δεν το αντιλήφθηκε άφησε σαφέστατες αιχμές προς την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αφού ήταν αυτή που όφειλε να εκτιμήσει σωστά τις αντοχές του υφιστάμενου ρόστερ.

Πλέον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν ο Ερωτοκρίτου αντιλαμβάνεται τη σημασία των όσων εκστομίζει κατά καιρούς. Δυστυχώς μετά την ατυχέστατη απόφαση του για πρόσληψη του Χατζηλιασή για να μας εκπροσωπεί στα ΜΜΕ, αποδεικνύει ότι ο ίδιος είναι πιο επικίνδυνος.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Τα περισσότερα sites εκμεταλλευτήκαν τη γκάφα του Ερωτοκρίτου και έκαναν πρώτο θέμα τις απαράδεκτες δηλώσεις του ενώ άλλοι μιλούν για κωλοτούμπα που κάνει τον Κουτσοκούμνη να αισθάνεται δικαιωμένος. Σήμερα αναμένεται να παρελάσουν και από τις εφημερίδες οι δηλώσεις του οπότε οι οπαδοί μας θα πρέπει να το αντέξουν και αυτό.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες ο τίτλος χάθηκε από δικά μας λάθη. Χαιρετίσαμε την αντίδραση της διοίκησης Ερωτοκρίτου όσον αφορά τις μεθοδεύσεις Κουτσοκούμνη και παραρτήματος έστω και αν το χρονικό διάστημα που έγινε έδωσε αφορμές για να θεωρηθεί ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

Η τοποθέτηση Ερωτοκρίτου κρίνεται απαράδεκτη αφού το υποτιμητικό «πήραμε ότι αξίζαμε» στέλνει μήνυμα αποσύνθεσης και ηττοπάθειας σε όλους στον Αρχάγγελο σε μια χρονική στιγμή που ο ηγέτης του ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε να αποτελεί πηγή έμπνευσης και ενότητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!