Μακάρι να είναι η αρχή

Για τον Ατόρνο έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά τον τελευταίο ένα χρόνο. Όλα πλέον περνούν σε δεύτερη μοίρα αφού ο Παραγουανός μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία που θα λύγιζε τους περισσότερους χτες δήλωσε παρών. Η είσοδος του στον αγώνα ως αλλαγή στο 71 ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή σε ατομικό επίπεδο και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου φανερώνει το σημαντικό της στιγμής. Το ζητούμενο για τον Ατόρνο είναι αν πραγματικά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο υπόλοιπο τη χρονιάς. Ο κρίσιμος Ιανουάριος επέτρεψε στον παίκτη να πάρει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά φιλικά στα οποία έδειξε έτοιμος τόσο από ψυχολογική όσο και από αγωνιστική άποψη ενώ χτες αγωνίστηκε για 20 λεπτά δείχνοντας διάθεση και έλλειψη φόβου.

Ο Ατόρνο θα συνεχίσει να παίρνει σταδιακά χρόνο συμμετοχής και αναλόγως της απόδοσης του θα κριθεί αν μπορεί να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα πλέον ρολάρει και υπάρχουν επιθετικές λύσεις αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι ο Ατόρνο είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει καλές λύσεις όταν είναι 100%.

Το ξεχωριστό καλωσόρισμα του Πάρντο

Ως το καλύτερο νέο της ημέρας χαρακτήρισε την επιστροφή του Ατόρνο ο καλός του φίλος και συμπαίκτης Πάρντο. Ο τερματοφύλακας μας έγραψε ψες μέσω twitter: The best news today was the come back of Aldo Adorno. He is a champion.

Ανάρτησε μάλιστα και την πιο κάτω φωτογραφία:

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!