Μακάρι να τον βοηθήσει..

Είναι γενικά παραδεκτό ότι ο Εφραίμ εξακολουθεί τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του στην ομάδα μας να δυσκολεύεται να αποδώσει τα αναμενόμενα, γεγονός που σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα θέματα που υπάρχουν εμποδίζουν τον ΑΠΟΕΛ από το να αποδώσει τα αναμενόμενα στο πρωτάθλημα. Η ψεσινή εμφάνιση του παίκτη με τη φανέλα της Κύπρου και κυρίως τα τρία τέρματα που πέτυχε αποτέλεσαν την αφορμή για να συζητηθεί εκ νέου η περίπτωση του ανάμεσα στους οπαδούς μας. Οι απαιτήσεις όλων είναι μεγάλες όσον αφορά τον Εφραίμ γιατί οι δυνατότητες και ικανότητες του είναι αυτές που είδαμε στον ψεσινό αγώνα. Μπορεί η Κύπρος να βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ομάδα επιπέδου δεύτερης κατηγορίας της Κύπρου αλλά από τον ΑΠΟΕΛ λείπουν οι περίτεχνες ενέργειες και οι επιθετικές βοήθειες από τον Εφραίμ.

Ο παίκτης ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ πέρασε από έναν τραυματισμό ο οποίος του στέρησε τη δυνατότητα να συμμετάσχει κανονικά σε όλο το στάδιο της βασικής προετοιμασίας ενώ και στη συνέχεια αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα.

Η ουσία μπαίνοντας σε μια κρίσιμη αγωνιστικά περίοδο είναι ότι θέλουμε τον Εφραίμ να πάρει τα πάνω του, ελπίζοντας ότι το ψεσινό χατ τρικ θα τον βοηθήσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!