Μακρίδης για πάντα

Τα πιο ευχάριστα νέα που έχουμε ακούσει εδώ και καιρό επιφύλασσε η χτεσινή μέρα αφού όπως διέρρευσε και αργότερα επιβεβαιώθηκε από τη διοίκηση, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης ανανέωσε πρόωρα τη συνεργασία του με το ΑΠΟΕΛ. Ανανέωση που κρατά τον προικισμένο μεσοεπιθετικό στην ομάδα μας μέχρι το 2011, εξέλιξη που σαφώς μπορεί να θεωρηθεί ως τεράστια επιτυχία. Και αυτό γιατί όπως φάνηκε από κάποιες επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές προ μηνών φάνηκε να υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα άλλαξαν αφού η διοίκηση έχοντας και τη σύμφωνο γνώμη του προπονητή επαναξιολόγησε τα δεδομένα και έδειξε διαθετημένη να ανταμείψει τον παίκτη όπως του αρμόζει.

Τι σημαίνει αυτό. Ο Μακρίδης γίνεται αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος παίκτης της ομάδας μας και ένας από τους πιο αδρά αμειβόμενους ολόκληρου του πρωταθλήματος. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι στο πρόσωπο του διεθνή παίκτη διοίκηση και τεχνική ηγεσία βλέπουν το άτομο που θα αποτελέσει τη βασικότερη και καλύτερη μονάδα που θα ηγηθεί των προσπαθειών την επόμενη τριετία.

Η ανανέωση ήρθε σε μια καθοριστική περίοδο αφού κάθε μέρα που περνούσε έδινε αφορμή για ποικίλα σχόλια κάποια από τα οποία ήταν βάσιμα και άλλα όχι. Παράλληλα ήταν μια εποχή που λόγω της άσχημης αρχής η διοίκηση δεχόταν έντονη κριτική για τις αποφάσεις της σε θέματα προγραμματισμού. Με την κίνηση όμως αυτή ο Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του στέλνουν μήνυμα αποφασιστικότητας να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν την ομάδα.

Από πλευράς Μακρίδη τα δεδομένα ίσως να ήταν πιο ξεκάθαρα από όσο νόμιζε ακόμα και ο ίδιος. Από τη στιγμή που δεν θα πήγαινε σε άλλη κυπριακή ομάδα το όνειρο του εξωτερικού ήταν περισσότερο ρίσκο. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Χαραλαμπίδης αλλά και κάποιοι άλλοι Κύπριοι φαίνεται να τον επηρέασαν και σε συνδυασμό με την πολύ καλή προσφορά του ΑΠΟΕΛ η απόφαση έγινε πιο εύκολη. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η ρήτρα για μεταγραφή του στο εξωτερικό δεν είναι απαγορευτική γεγονός που αφήνει ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

___________________________________________________

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Μετά από έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ αποφασίστηκε όπως αποδεκτούμε το κάλεσμα του προέδρου της εταιρείας, ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, κ. Ζιβανάρη, για ενότητα και στήριξη προς την ομάδα. Παρόλο που οι ατυχείς δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, του Δημήτρη Δασκαλάκη, και ιδιαίτερα του κ. Τάκη Αντωνίου ήταν το λιγότερο προσβλητικές προς την ιστορία του συνδέσμου εμείς δεν θα δώσουμε συνέχεια και θα παραμείνουμε δίπλα στην ομάδα τόσο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Εκ του Δ.Σ του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ,

Σπύρος Σωτηρίου,
Πρόεδρος

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!