Μαντούκα και Ατόρνο στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα

Η επανέναρξη των προπονήσεων στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα το οποίο πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του. Μαντούκα και Ατόρνο για ακόμα μια φορά αδυνατούν να ακολουθήσου το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και για τις επόμενες 4-5 μέρες θα προπονούνται ατομικά. Και για τους δυο παίκτες το σκηνικό αυτό δεν είναι κάτι νέο αφού για τον Παραγουανό τουλάχιστον κάπως έτσι έχει κυλήσει το τελευταίο δίμηνο. Το θέμα είναι σοβαρό και ανησυχητικό γιατί από την αρχή της χρονιάς υπάρχει μια αφύσικη εξάρτηση στους δυο παίκτες όσον αφορά τη γραμμή κρούσης. Ατόρνο (13) και Μαντούκα (8) έχουν πετύχει τα 21από τα 34 τέρματα της ομάδα μας με τον Βραζιλιάνο να καλείται να αγωνιστεί και ως προωθημένος επιθετικός στους αγώνες που δεν ήταν βασικός ο Παραγουανός.

Με τον Σολάρι να μην υπολογίζεται και επίσημα και με δεδομένη την τρομερή δυσκολία του Μπουντιμίρ να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, το βάρος έπεσε στους Μαντούκα και Ατόρνο οι οποίοι μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται περίφημα. Τους βλέπουμε όμως να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να απαιτείται τρομερή προσπάθεια για να επανέρχονται έγκαιρα.

Μια προέκταση των τραυματισμών είναι και το ότι καθιστούν απαγορευτικές τις προπονήσεις σε ψηλές εντάσεις κάτι που άρχισε να φαίνεται και στους αγώνες της ομάδας μας αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο και σύνθετο θέμα που δεν είναι της ώρας να το ανοίξουμε.

Που καταλήγουμε;

H ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα την προσθήκη ενός επιθετικού που θα μπορέσει να δώσει άμεσα ποιοτικές λύσεις. Ο Ιανουάριος είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικός. Είτε θα ξεσπάσουμε παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλουμε στα ντέρμπι είτε θα δούμε τη διαφορά από την Ανόρθωση να παίρνει διαστάσεις μη ανατρέψιμες.

Ένας παίκτης δεν θα κάνει τη διαφορά αλλά η διοίκηση και ο προπονητής έχουν καθήκον να διορθώσουν τα λάθη που μας έφεραν σήμερα εδώ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!