Μαρσέλο Ολιβέιρα ο εκλεκτός

Από την Ελλάδα και πάλι προκύπτουν πληροφορίες για τους μεταγραφικούς μας στόχους μόνο που αυτή τη φορά είναι βάσιμες. Σύμφωνα με την κυπριακή έκδοση της Sportday η οποία επικαλείται πηγές της από την Αθήνα ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Μαρσέλο Ολιβέιρα είναι έτοιμος να πει το ναι και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ολιβέιρα απασχόλησε και προ διετίας τον Γιοβάνοβιτς αλλά η κουβέντα δεν προχώρησε αφού ο Βραζιλιάνος προτίμησε να παραμείνει στον Ατρόμητο. Η περίπτωση του επανήλθε και φέτος στο προσκήνιο και με το που έγινε γνωστό προχτές  ότι δεν θα συνέχιζε στον Ατρόμητο το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε. Μέσα από τις επαφές που έγιναν φάνηκε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος και ο 29χρονος Βραζιλιάνος δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι αύριο. Τυχόν προσθήκη του θα κλείσει την μια εκ των δυο θέσεων στο κέντρο της άμυνας, θέση την οποία ο Ατρόμητος είχε «κλειδωμένη» στον Ολιβέιρα τα τελευταία 5 χρόνια.

Σκιαγραφώντας τον Ολιβέιρα θα λέγαμε ότι πρόκειται για αμυντικό που καλύπτει την ανάγκη που έχουμε για προσθήκη παίκτη με ταχύτητα αλλά και που να  μπορεί να αμυνθεί σωστά. Σαν Βραζιλιάνος έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα με τρόπο δημιουργικό κάτι που επίσης εκτιμά ιδιαίτερα ο Γιοβάνοβιτς. Εκπέμπει την απαιτούμενη εμπιστοσύνη ως κεντρικός αμυντικός αλλά η υπερβολική του άνεση τον οδηγεί μερικές φορές σε αβίαστα λάθη.

 

Αναμονή και υπομονή λοιπόν ακόμα λίγες ώρες για να δούμε αν θα προκύψει sms και για αυτόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το τέλος της περασμένης εβδομάδας οι προσπάθειες εντατικοποιήθηκαν και ο στόχος να γίνουν οι προσθήκες που θέλουμε μέχρι τις 18 Ιουνίου μάλλον θα επιτευχθεί.Τελευταία μέρα για το 10%Για αυτούς που το θεωρούν κίνητρο (και είναι) υπενθυμίζουμε ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι υφιστάμενοι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να ανανεώσουν και να τύχουν έκπτωσης του 10%. Η μέχρι στιγμής διάθεση των διαρκείας εξελίσσεται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!