Μας έχρισαν φαβορί

Ο πονηρός Στοϊλοφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει των αγώνων μας χρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ ως φαβορί. Η τακτική αυτή των πρωταθλητών του Καζακστάν ήταν αναμενόμενη αφού δούλεψε άψογα και στους προηγούμενους αγώνας, εφησυχάζοντας ως ένα βαθμό Σλοβένους και Φιλανδούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Super Sport FM:

Για την κλήρωση: «Είναι δύσκολη κλήρωση για μας. Το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί. Έχει πολλή εμπειρία, έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Το ξέρω καλά. Παρακολουθώ το κυπριακό ποδόσφαιρο πάρα πολύ. Το σεβόμαστε, αλλά δεν το φοβόμαστε. Θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Για την Αστάνα: «Είμαστε νέα ομάδα, με λίγα χρόνια ζωής. Αυτή τη σεζόν αρχίσαμε καλά στην Ευρώπη και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ποδόσφαιρο είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά σίγουρα το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί».

Για το ότι το πρώτο ματς θα είναι στο Καζακστάν και η ρεβάνς στο ΓΣΠ: «Δεν έχει σημασία. Είναι δύο παιχνίδια. όποιος παίξει καλύτερα θα προκριθεί. Θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας στο πρώτο παιχνίδι κι αυτό είναι καλό. Έχουμε πλαστικό χλοοτάπητα αλλά δεν το θεωρώ πως είναι αβαντάζ για μας».

Για το τι λένε στο Καζακστάν για την κλήρωση: «Όλοι ξέρουν ότι το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί. Αυτό λένε. Όμως πιστεύουν στην ομάδα μας γιατί έχουμε κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Όποιος είναι σοβαρός και οργανωμένος θα περάσει

Για τις προκρίσεις της ομάδας του ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες: «Παίξαμε όντως με δέκα παίκτες, είχαμε μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μου δεν είναι έτοιμοι για μεγάλα βήματα, πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Δεν είναι εύκολο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!