Μας ενδιαφέρει και το μετεωρολογικό δελτίο!

Πλησιάζει η Τρίτη και μαζί ανεβαίνει η αδρεναλίνη για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρόνιας. Η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα για να βρεθεί στα play offs του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να λειτουργήσει υπέρ μας σε καταλυτικό βαθμό είναι και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη Λευκωσία την ημέρα του αγώνα.

Μπορεί να μην γίνεται ιδιαίτερη αναφορά από πλευράς ΑΠΟΕΛ στο κεφάλαιο αυτό ή και οι κατά καιρούς αντίπαλοι μας να προσπαθούν να το υποβαθμίσουν αλλά είναι δεδομένο ότι η ζέστη ή και υγρασία μπορούν να κάνουν τρομερά δύσκολο το έργο των αντιπάλων και ιδιαίτερα των Σκανδιναβών. Αυτό έγινε στις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με ομάδες από τη Δανία και το ίδιο πρέπει να συμβεί και την Τρίτη.

Το μετεωρολογικό δελτίο προμηνύει ότι οι παίκτες της Μίντιλαντ θα κινδυνεύσουν με θερμοπληξία αφού θα αφήσουν τους 15 βαθμούς κελσίου της Δανίας για να έρθουν στους 42 της Κύπρου.

Χαρακτηριστικά το δελτίο της μετεωρολογικής υπηρεσίας αναφέρει τα ακόλουθα:

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας που αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει μέχρι και τους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, αναμένει το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Από αύριο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς και θα κορυφωθεί σταδιακά μέχρι την Τρίτη για να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς, με μέση τιμή τους 41 στο εσωτερικό, ενώ στα παράλια θα είναι χαμηλότερη, από 34 μέχρι και 38, αναλόγως περιοχής, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Την ίδια ώρα η υγρασία βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, ωστόσο τη Δευτέρα και την Τρίτη που θα σημειωθούν ψηλότερες θερμοκρασίες η σχετική υγρασία θα είναι κάπως χαμηλότερη.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση μετά την Τρίτη

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!