Μας κούρασαν οι δηλώσεις..

Τους τελευταίους δυο μήνες οι παίκτες παρελαύνουν καθημερινά μέσω του επίσημου site και με δηλώσεις τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα και γενικότερα στις εγχώριες διοργανώσεις. Η προσπάθεια του Πανίκου Χατζηλιασή να βγάλει μπροστά τους πρωταγωνιστές των επιτυχιών με την ελπίδα ότι θα κατευνάσει την μουρμούρα και την απογοήτευση του κόσμου δεν έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η ομάδα σκοντάφτει με την μεγαλύτερη ευκολία του κόσμου. Οι όποιες δηλώσεις αποδεικνύονται αβάσιμες και είναι για αυτό που μέσα στα πολλά που πρέπει να επανεξεταστούν οι υπεύθυνοι είναι και το κατά πόσο αξίζει να συνεχιστεί αυτή η τακτική. Η αγωνιστική ασυνέπεια του ΑΠΟΕΛ είναι τόσο μεγάλη που οι δηλώσεις των παικτών έχουν πραγματικά κουράσει την μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών μας. Μπουχτίσαμε από λόγια, έμμεσες ή άμεσες υποσχέσεις για αγωνιστική ανάκαμψη και τα συναφή. Ακόμα και οι σημερινές προτροπές του Χαραλαμπίδη μέσω twitter κρίνονται ως αχρείαστες. Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ έγραψε «κατανοώ την μεγάλη ανησυχία των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας! Συνιστώ όμως ψυχραιμία και πίστη στην ομάδα που χάρισε πολλά σε όλους μας!!!»

Είναι αχρείαστες πλέον γιατί αν ο Χαραλαμπίδης και οι υπόλοιποι στον Αρχάγγελο κατανοούσαν τον κόσμο δεν θα παρουσίαζαν την εικόνα αποσύνθεσης στον τελευταίο αγώνα και θα έδειχναν μεγαλύτερο πάθος και σταθερότητα στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο κόσμος δείχνει εδώ και μήνες ψυχραιμία και πίστη στην ομάδα με πολλούς και ποικίλους τρόπους ενώ η όποια πράξη κρίνεται από την ομάδα ως αχαριστία αφορά τη συντριπτική μειοψηφία των οπαδών μας.

Καλούμε λοιπόν όλους στον Αρχάγγελο να μας αφήσουν τις αχρείαστες δηλώσεις και να επικεντρωθούν στα σημαντικά και τα απολύτως απαραίτητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!