Μας λείπει ο καλός Ντε Βινσέτι

Ένα από τα θέματα που συζητείται ανάμεσα στους οπαδούς μας τον τελευταίο καιρό είναι και αυτό του Ντε Βινσέτι. Ενώ προ διμήνου η κουβέντα γύρω από τον Αργεντινό περιστρεφόταν γύρω από την καταλυτική παρουσία που είχε στα προκριματικά του Champions League, πλέον το θέμα είναι το παρατεταμένο του ντεφορμάρισμα. Οι ικανότητες του Ντε Βινσέτι δεν αμφισβητούνται από την πλειοψηφία των προπονητών της κερκίδας και αυτό που ξενίζει είναι η αγωνιστική του πτώση. Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός Αργεντινός έδειξε από πέρσι να έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς μια εξήγηση που δόθηκε ήταν ο τραυματισμός που πέρασε ενώ φέτος ως ελαφρυντικό μπορεί να θεωρηθεί το ότι έχασε μέρος της βασικής προετοιμασίας.

Είναι επίσης γεγονός ότι όταν ο Ντε Βινσέτι δεν παίξει καλά τον παίρνει για τα καλά από κάτω. Το δείχνει μάλιστα μέσα από διάφορες αντιδράσεις του ότι κάτι τον απασχολεί αφού δεν απολαμβάνει αυτό που κάνει.

Ότι και να συμβαίνει το σίγουρο είναι ότι μας λείπει ο καλός Ντε Βινσέτι. Η ομάδα ακόμα και στους αγώνες που κέρδισε έδειξε να μην έχει καλή μεσοεπιθετική λειτουργία και ένας βασικός λόγος είναι ότι ο Αργεντινός δεν δίνει τις απαιτούμενες βοήθειες.

Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον παίκτη που στην καλή του μέρα μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με προσωπικές ενέργειες ή τις κάθετες μπαλιές του. Ο Ντε Βινσέτι είναι επίσης παίκτης που έχει το γκολ κάτι που χρειαζόμαστε αφού δεν μπορεί να μας ξελασπώνει και τρεις και λίγο ο Μαντούκα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!