Μας λείπει το εύκολο γκολ

Αν είναι ένα πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι η ομάδα δεν έχει μπορέσει ακόμα να λειτουργήσει όπως θα ήθελε και ο ίδιος ο προπονητής στο επιθετικό κομμάτι. Ο ΑΠΟΕΛ των φιλικών αλλά και των δυο επίσημων αγώνων έδειξε ότι δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και όταν τελικά τα καταφέρνει αδυνατεί να τις κάνει γκολ με τρόπο αποτελεσματικό. Η ανησυχία είναι έντονη όχι μόνο γιατί η αδυναμία αυτή έφερε τον αποκλεισμό αλλά και γιατί υπάρχει η εντύπωση ανάμεσα στον κόσμο ότι δεν μπορεί να υπάρξει τεράστια βελτίωση μέσω του υφιστάμενου ρόστερ. Μπουντιμίρ και Σιέρινταν φαίνεται να είναι παίκτες με το ίδιο αγωνιστικό στυλ και με στατιστικά που «φωνάζουν» ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ και τη συχνή επαφή με τα δίκτυα. Το βάρος στους πρώτους επίσημους αγώνες έπεσε στον νεαρό Γκονσάλβες που στον πρώτο αγώνα τα πήγε περίφημα ενώ στο Μάριμπορ αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά. Ο νεαρός έχει όλα τα φόντα να δώσει ουσιαστικές βοήθειες αλλά δεν πρέπει να το κάψουμε.

Αναπόφευκτα η ομάδα έχει ανάγκη και από βοήθειες στο θέμα γκολ και από τους λεγόμενους περιφερειακούς επιθετικούς. Και πάλι όμως δεν μπορούμε να αισθανόμαστε πολύ άνετα αφού με εξαίρεση τον Μαντούκα κανένας άλλος δεν έχει έφεση στο γκολ. Για να το πούμε διαφορετικά είναι παίκτες που πρέπει να χάσουν ευκαιρίες για να βάλουν γκολ.

Ίσως οι πιο πάνω λόγοι που ο Σέρτζιο έστω και με καθυστέρηση προσπαθεί να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη. Από όσα διαρρέουν ψάχνει για επιθετικό που θα του δώσει αυτό που λείπει στην ομάδα. Η βάσιμη απορία που δημιουργείται είναι γιατί η ανάγκη αυτή δεν είχε προτεραιοποιηθεί διαφορετικά αφού υπήρχε εξ αρχής θέμα με την απουσία ενός παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο χρόνος πιέζει και πάλι αφού σε 14 μέρες η ομάδα ρίχνεται στην μάχη των play offs του Europa. Και αν ακόμα αποκτηθεί ο επιθετικός που ζητά ο Σέρτζιο, η ανάγκη για βελτίωση είναι συνολική αφού ο άγνωστος Χ ίσως να μην είναι καν έτοιμος να δώσει ουσιαστικές βοήθειες.

Σχετικό θέμα:

Προέκυψε επιτακτική ανάγκη για επιθετικό

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!