Μας ντόπαραν αλλά θέλουμε πολλές τέτοιες νίκες

Πάει καιρός να πανηγυρίσουμε τόσο έντονα νίκη της ομάδας όπως αυτή με τον Απόλλωνα. Θυμηθήκαμε όντως το 2008-09, θυμηθήκαμε και την εποχή του Τσάμπιονς Λιγκ. Είδαμε ένα πρωτόγνωρο για φέτος πάθος των παικτών και του Ιβάν που μας έχει ντοπάρει και έχει ανεβάσει την αδρεναλίνη. Δείξαμε για πρώτη φορά ότι μπορούμε να αυτοδιαψευστούμε και να κάνουμε υπέρβαση των προβλέψεων για τις πιθανότητες να προλάβουμε το πρωτάθλημα. Συνήθως, τέτοιες νίκες έχουν τεράστια σημασία και πολύπλευρο όφελος. Ο τρόπος που νικήσαμε τον Απόλλωνα μας βοηθά για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.Βοηθά ακόμα στην άνοδο της ψυχολογίας και επανάκτησης της εμπιστοσύνης στην ομάδα.

Η δική μας νίκη δεν βάζει μόνο φτερά εντός ΑΠΟΕΛ αλλά στριμώχνει και τους Ανορθωσιάτες αναγκάζοντας τους να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει ακόμα να ιδρώσουν για να γίνουν πρωταθλητές. Δείξαμε με το αποτέλεσμα της Δευτέρας ότι εξαρτάται ακόμα από εμάς ο φετινός πρωταθλητής. Έχουμε να παίξουμε τρεις φορές με την Ανόρθωση και αυτό μας δίνει ακόμα πιθανότητες να ανατρέψουμε τη σε βάρος μας βαθμολογία.

Ακόμα και αν συνεχίσει ο Κάκος να κάνει μόνο φιλικά παιχνίδια με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος και όταν χρειαστεί βοήθεια τη βρίσκει με τα σφυρίγματα των διαιτητών. Για να ανατρέψει ο ΑΠΟΕΛ τα προγνωστικά θα χρειαστεί να επαναλάβει πολλές φορές ακόμα αυτά που έδειξε με τον Απόλλωνα.

Δυστυχώς, όσο οι Ανορθωσιάτες δεν λένε να χάσουν βαθμούς είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Πληρώνουμε τα κακά αποτελέσματα στο ΓΣΠ και για να τα καλύψουμε ίσως να χρειαστούν 9 σερί νίκες για να τελειώσουμε το β΄γύρο χωρίς απώλειες. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Φτάνει να νικήσουμε την Ομόνοια για να την αναγκάσουμε να παίξει σαν τελικό το δικό της ντέρμπι με την Ανόρθωση για να ελπίζει να τερματίσει στην 4άδα. Χαρήκαμε τη νίκη στο Τσίρειο αλλά δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει από εδώ και πέρα αν απέκτησε ξανά το μέταλλο της ισχυρής ομάδας και βάζουμε για στοίχημα τις 9 νίκες για να βρεθούμε σε καλύτερη θέση από αυτή που είμαστε σήμερα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!