Μας συμφέρει να τους στηρίξουμε!

Η περσινή εμπειρία δεν μας έχει παραδειγματίσει. Πρέπει να θυμίσουμε ότι η απαξίωση σε παίκτες αλλά ακόμα και σε αυτόν τον Γιοβάνοβιτς από μια μικρή και θλιβερή μειοψηφία του κόσμου ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα στον ΑΠΟΕΛ. Χρειάστηκε να γίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους για να κλείσει η χρονιά με επιτυχία. Αυτό έγινε και γιατί στην πορεία η πλειοψηφία του κόσμου αντιλήφθηκε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα γινόταν εφικτή αν στηρίζαμε αυτούς που στο τέλος της ημέρας θα κατακτούσαν τον τίτλο. Φέτος άλλαξαν τα επίμαχα πρόσωπα. Πρώτος στη λίστα των επικρίσεων και του αφορισμού βρίσκεται ο Χαραλαμπίδης ο οποίος πράγματι περνά μια προβληματική από κάθε άποψη χρονιά. Τις τελευταίες εβδομάδες όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται μια μικρή αλλά θορυβώδης μερίδα οπαδών μας επιχειρεί να στοχοποιήσει τον Αλωνεύτη. Η αφορμή ή και αιτία είναι ότι στους αγώνες με την Ομόνοια κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Είναι γνωστό ότι στα δύσκολα αντιδρούμε με ακραίο τρόπο και με τη στάση μας μπορούμε να οδηγήσουμε τα πράγματα σε τρομερά αδιέξοδα. Είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν ακόμα 7 αγώνες και το -3 είναι ανατρέψιμο νοουμένου ότι όλοι κάνουν την υπέρβαση τους. Όσο δύσκολο και αν είναι για κάποιους το πολυπόθητο; δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα έρθει αν κάνουμε την καρδιά μας πέτρα! και στηρίξουμε τον κάθε Χαραλαμπίδη, Αλωνεύτη, Μπενασούρ και Μπόρδα!

Δεν έχουμε άλλη επιλογή και μας συμφέρει!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!