Μεγάλη υπόθεση το ιταλικό διαβατήριο

Καθυστέρηση που αναγκάζει τους Γιοβάνοβιτς και Πολυδώρου να παραμένουν στην πρίζα παρατηρείται στο κλείσιμο της μεταγραφής του Ομπότο. Μπορεί παίκτης και ΑΠΟΕΛ να συμφώνησαν σε όλα αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια και που ο Νιγηριανός δεν μπορεί να έρθει στην Κύπρο, η μεταγραφή είναι στον αέρα. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι γνωστός και αληθινός και σχετίζεται με την επιθυμία του Ομπότο να εξασφαλίσει το ιταλικό διαβατήριο και να θεωρείται ευρωπαίος υπήκοος. Όπως φαίνεται οι ιταλικές αρχές κινούνται με κυπριακούς ρυθμούς γεγονός που αναγκάζει τον παίκτη να παραμείνει στην Ιταλία αφού σε περίπτωση που φύγει από τη χώρα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα και χρονοβόρα. Οι διαβεβαιώσεις που δίνονται από πλευράς του παίκτη προς τη διοίκηση είναι πειστικές αλλά και πάλι ισχύουν τα όσα έχουμε προαναφέρει.

Επιπλέον και παρόλο που ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνας με τη Σένιτσα είναι σημαντικό σε περίπτωση που αποκτηθεί να έρθει στην Κύπρο το συντομότερο. Η ενσωματώσει του με την υπόλοιπη ομάδα και η περίοδος προσαρμογής που απαιτείται θα έρθουν μέσα από τις προπονήσεις και όχι μέσα από ένα ή δυο ενενηντάλεπτα. Ας μην ξεχνάμε ότι αν κάνουμε το καθήκον μας εναντίον των Σλοβάκων ακολουθούν άμεσα οι αγώνες της επόμενης φάσης.

Είναι για αυτό το λόγο που καθυστερεί και η απόκτηση των δυο αμυντικών που περιμένουν όλοι με αγωνία. Ιδιαίτερα για τη θέση του αριστερού μπακ, φαίνεται να υπάρχει δυστοκία αφού όσοι παίκτες και αν προτάθηκαν κανένας δεν έκανε κλικ στον προπονητή. Ο Αλεξάνδρου θα κληθεί εκ νέου να δώσει όλες του τις δυνάμεις σε έναν άχαρα και αταίριαστο για αυτόν ρόλο ενώ ο Γιοβάνοβιτς θα προσεύχεται να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!