Μετάνιωσε ο Ερωτοκρίτου και φεύγει!

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος Ερωτοκρίτου αποφάσισε να διαχειριστεί τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ επιλέγοντας την παραίτηση. Στη σημερινή συνεδρία της εταιρείας που διεξήχθει κάτω από έντονο κλίμα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ενημέρωσε σχετικά τα μέλη του συμβουλίου ενώ ανακοίνωση που ακολούθησε αναφέρει τα ακόλουθα: «Στην αποψινή συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, ο Πρόεδρος κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι μετά από δεύτερες σκέψεις αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Προεδρία του Δ.Σ.

Όπως δήλωσε, αισθάνεται ότι είναι προς το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ να γίνει μια ανανέωση στην ηγεσία της ομάδας, ώστε το ΑΠΟΕΛ που παραμένει καλά στελεχωμένο και με καλές προοπτικές, να συνεχίσει με νέες ιδέες την αξιοθαύμαστη πορεία των τελευταίων ετών.

Τέλος ανανεώθηκε από την ολομέλεια του Δ.Σ. η εξουσιοδότηση προς τη συσταθείσα επιτροπή προγραμματισμού ώστε να συνεχίσει την υλοποίηση του με βάση τους όρους εντολής που της δόθηκαν»

Όπως έχουμε αναφέρει τα προβλήματα της ομάδας μας σχετίζονται πρωτίστως με το οικονομικό και τα λεφτά που πλέον δεν υπάρχουν όχι μόνο λόγω του κουρέματος αλλά και λόγω της διαχείρισης που έγινε τα τελευταία χρόνια. Η αποχώρηση που προηγήθηκε του τάχα πικραμένου Γεωργίου δεν είναι τυχαία.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά στο θέμα προπονητή και η εξουσιοδότηση που έλαβε η τριμελής επιτροπή δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν αυτοί που την αποτελούν είναι επίσης υπό παραίτηση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!