Μετά τις Γαλανόλευκες σειρά έχουν οι Γαλαζοκίτρινες

Είναι πολύ ωραίο το αίσθημα να βλέπεις τις Γαλανόλευκες Ελληνικές σημαίες να κοσμούν την Κύπρο και να χορεύουν περήφανες σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.  Αυτό που μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο όμως είναι τον Μάιο όλες αυτές οι Γαλανόλευκες να χορεύουν με παρτενέρ τις Γαλαζοκίτρινες σημαίες του ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα αποτελέσει την μεγαλύτερη ικανοποίηση για όλους μας και συνάμα την μεγαλύτερη απογοήτευση για πολλούς άλλους. Η αποχή από τη ρουτίνα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι αυτό που όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα θα πρέπει να έχουν έγνοια. Ο ΑΠΟΕΛ, διαχρονικά, μετά από διακοπές του πρωταθλήματος δεν εμφανίζεται με την πρέπουσα συγκέντρωση. Αυτό το γεγονός μας έχει στοιχήσει πάρα πολλούς βαθμούς τα τελευταία χρόνια και είναι ένα σημείο το οποίο όλοι μας αναγνωρίζουμε.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Άχνα είναι άλλο ένα στοιχείo το οποίο διαφοροποιεί τα δεδομένα και κάνει τον αγώνα μετά από διακοπή ακόμα πιο επικίνδυνο. Οι  πολιτικές συζητήσεις, τα προγνωστικά και οι πανηγυρισμοί για την απελευθέρωση του τόπου από τον πιο ανίκανο και επικίνδυνο πρόεδρο του τόπου έχουν αποπροσανατολίσει πολλούς από την ποδοσφαιρική ρουτίνα του τόπου και τον ένα και μοναδικό στόχο που μας ενδιαφέρει, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις, δημοσιογραφικές διασκέψεις και ειδήσεις είναι αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση και μας διατηρούν σε πλήρη ετοιμότητα ως οπαδούς, συγκεντρωμένους στον στόχο. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές μας που καλούνται να αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους και να υπερβάλουν εαυτούς για να ολοκληρωθεί άλλη μια βουβή αγωνιστική με επιτυχία.

Οι τραυματισμοί και το ανακάτεμα της τράπουλας από το προπονητή μας με τους παίχτες που βρίσκονται στην διάθεσή του, είναι άλλος ένας παράγοντας που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από την Άχνα , όμως η φετινή μας αστάθεια στο ΓΣΠ μας κάνει να μην νιώθουμε τόσο σίγουροι όσο θα έπρεπε με τέτοιους αντιπάλους και με τόσες ιδιαιτερότητες.

Για να κυματίσουν τον Μάη οι Γαλαζοκίτρινες και να γεμίσουν οι δρόμοι  με ΑΠΟΕΛίστες θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πωρωθούμε για να πετύχουμε τον μόνο στόχο που μας έμεινε. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!