Μεταγραφές: Δυνατότητες και περιορισμοί

Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ για την αγωνιστική χρονιά 2013-14 έχει ουσιαστικά διαμορφωθεί αφού όπως θα δείτε και στο σχετικό πίνακα 21 θέσεις έχουν «κλειδωθεί». Τα 17 συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύει και για τη νέα χρόνια σε συνδυασμό με τις 4 ανανεώσεις που έγιναν μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν ότι το νέο ΑΠΟΕΛ ποσοτικά τουλάχιστον δεν θα αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό. Αυτό ενδέχεται να μεγιστοποιηθεί αν κλείσουν δυο εκκρεμότητες για τις οποίες όλοι ελπίζουν να έχουν αίσιο τέλος. Αναφερόμαστε στους Πίντο και Τζιόλη με τον πρώτο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του τις επόμενες ώρες Θεωρητικά η ομάδα μας μπορεί να εγγράψει μέχρι και 26 ποδοσφαιριστές αλλά μια σοβαρή σκέψη που γίνεται προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το payroll είναι να μην φτάσουμε μέχρι αυτό τον αριθμό. Μια άλλη παράμετρος είναι και ο περιορισμό στην εγγραφή ξένων-κοινοτικών.

Με αυτά τα δεδομένα και αν θεωρήσουν ότι ο Πιντο μάλλον θα απαντήσει θετικά σημαίνει ότι η ομάδα μας μπορεί να πραγματοποιήσει τέσσερις συνολικά μεταγραφές. Αν παραμείνει και ο Τζιόλης ο αριθμός μειώνεται στις τρεις.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί αν υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ και ο πρώτος που πρέπει να το πράξει προκειμένου να διευκολυνθεί το μεταγραφικό πλάνο είναι ο Ζουέλα. Όπως θα δείτε έχουμε συμπεριλάβει τον Αγκολέζο στη σχετική λίστα του ρόστερ αφού έχει συμβόλαιο και αν ο μάνατζερ του (Σέλουκ) δεν του βρει ομάδα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Τι θέλει ο Πάουλο Σέρτζιο

Η μεγαλύτερη ανάγκη του προπονητή μας αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να δώσει στην ομάδα την ταχύτητα και τις λύσεις στο σκοράρισμα που δεν έχει ο Μπουντιμίρ. Ο Ατόρνο κουβαλά πολλά ερωτηματικά όσον αφορά την ετοιμότητα του ενόψει προκριματικών οπότε γίνεται αντιληπτό γιατί ο παίκτης που θα αποκτηθεί πρέπει να προκύψει παικταράς.

Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ανήκει και ο 20χρονος Πιέρος Σωτηρίου τον οποίο δεν έχουμε συμπεριλάβει στον σχετικό πίνακα.

Πέραν του επιθετικού ολκής το πλάνο Σέρτζιο προβλέπει 2-3 προσθήκες στις υπόλοιπες γραμμές. Είναι δεδομένη λοιπόν η ανάγκη για έναν κεντρικό αμυντικό και ένα αριστερό ακραίο που θα δώσουν την ποιότητα και ταχύτητα που μας λείπει καθώς και για έναν μέσο.

 

Συμβόλαια

1. Χιώτης 2. Πάρντο 3. Κίσσας (Κ) 4. Αντωνιάδης (Κ) 5. Ζουέλα 6. Κλουκόφσκι 7. Καρυπίδης 8. Μπόρδα 9. Σέρτζιο 10. Μπενασούρ 11. Μοραις 12. Σολωμου (Κ) 13. Χαραλαμπίδης (Κ) 14. Αλωνεύτης (K) 15. Ατόρνο 16. Μπουντιμίρ 17. Μπεκμαν

Ανανέωσαν

18. Σατσιάς (Κ) 19. Αλεξάνδρου (Κ) 20. Ολιβειρα 21. Μαντούκα

Εκκρεμούν

22. Πίντο 23. Τζιόλης

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!