Μεταγραφή εάν και εφόσον

Θα απογοητεύσουμε όσους ζουν και αναπνέουν για τις μεταγραφές αλλα σε αντίθεση με οσα λέγονται και γράφονται δεν υπαρχει πλάνο για επίλεον κίνηση αυτη τη στιγμή. Μια δήλωση του Δώνη σε ελλαδικό ραδιοσταθμό εδωσε την αφορμή για να ανοίξει πάλι το κεφάλαιο μεταγραφικής ενίσχυσης στα μέσα ενημέρωσης. Εννοείται οτι για ακόμα μια φορά υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής αφού γίνονται εκτιμήσεις Η πραγματικότητα είναι οτι πριν τους αγώνες με την Άαλμποργκ δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Ο Δώνης δήλωσε μετά τον αγωνα με την Ελσίνκι οτι θα αξιολογηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης αν αυτό βοηθήσει την ομαδα να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό πρακτικά κρίνεται ανέφικτο. Πέραν του οτι στις 11 Αυγούστου είναι το deadline για να δηλωθούν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στα play offs, τίθεται θεμα και ετοιμότητας του οποιουδήποτε παίκτη.

Με αυτή τη λογική το ζητούμενο για την ομάδα είναι να μπορέσει το υφιστάμενο ρόστερ να παρουσιαστεί ετοιμο παρά να αποκτηθεί ακομα ένας παίκτης. Το παράθυρο μεταγραφικής ενίσχυσης θα ανοίξει για τα καλά εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται δεδομένο οτι θα γινει ακόμα μια προσθήκη προκειμένου να μπορέσει η ομαδα να ανταπεξέλθει στις τεράστιες προκλήσεις και στο βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Μεσα από τους αγώνες με την Άαλμποργκ ίσως γίνει και πιο ξεκάθαρη η θέση στην οποια υπαρχει η μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση με αυτή του αριστερού άκρου αλλά του αμυντικού χαφ να δημιουργούν τον μεγαλύτερο προβληματισμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!