Μεταγραφή σημαίνει αμυντικό χαφ

Μπορεί η ομάδα μας να βρίσκεται στο +5 και να θεωρείται αυτή με το πληρέστερο ρόστερ στην Κύπρο αλλά η ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση έχει προεκτάσεις και στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου. Η ιεράρχηση των μεταγραφικών αναγκών έχει εν τη απουσία ενός τεχνικού διευθυντή έχει γίνει σε συνεργασία της τεχνικής ηγεσίας με τη διοίκηση και η προσπάθεια αφορά την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής. Ο Δώνης θεωρεί ότι η μεγαλύτερη ανάγκη σχετίζεται με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και αυτό είναι το μήνυμα που έχει δοθεί στους διαφόρους μάνατζερ που προτείνουν παίκτες. Ο προπονητής μας κρίνει ότι χρειάζεται ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση με τα χαρακτηριστικά του Βινίσιους με κυριότερο τη δυνατότητα να έχει ουσιαστική συμβολή στο οργανωτικό κομμάτι. Εννοείται ότι μια τέτοια προσθήκη θα έχει προεκτάσεις όσον αφορά κάποιους παίκτες όπως τον Αρτυματά αλλά και τον Γκόμες ο οποίος φαίνεται να εδραιώνει την παρουσία του αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο.

Η περίπτωση απόκτησης επιθετικού δεν αποτελεί προτεραιότητα έστω και αν οι επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στο συγκεκριμένο θέμα είναι προβληματικές. Ο Τζιμπούρ θα παραμείνει και έχει σαν στόχο με τη λήξη του πρωταθλήματος να είναι ο πρώτος σκόρερ εκτός από πρωταθλητής ενώ ο Δώνης αναμένει ότι και οι υπόλοιποι θα έχουν πιο παραγωγικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Εννοείται ότι αν προκύψει κάτι που θα κριθεί ως εξαιρετική περίπτωση ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αλλά κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!