Μετράμε αντίστροφα για φιέστα

Για εμάς υπάρχει ακόμα μια μέρα με πολύ φαγοπότι αλλά για τους παίκτες οι μίνι διακοπές τελείωσαν σήμερα. Οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα αφού ο αγώνας του Σαββάτου με την Ανόρθωση δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω χαλάρωση. Μπορεί ο αγώνας να έχει τον χαρακτήρα φιέστας για όλους μας αλλά για τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του είναι επίσης ένας ακόμα αγώνας τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Ο κόσμος με τη σειρά του περιμένει με αγωνιά να έρθει το Σάββατο και η μέχρι στιγμής προπώληση που πλησιάζει το sold out φανερώνει τις προθέσεις όλων. Έχουν απομείνει περίπου 1000 εισιτήρια για να εξαντληθούν όλα όσα αναλογούν στις τρεις κερκίδες. Σήμερα ίσως ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει με τη βόρεια αλλά θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα μας δοθεί ολόκληρη αφού όλα συνηγορούν πως κάποιες εκατοντάδες ανορθωσιατών θα θέλουν να έρθουν στο ΓΣΠ. Αν η αστυνομία δεν προβάλει καμία κάποιο παράλογο επιχείρημα, το ενδεχόμενο να μοιραστεί η συγκεκριμένη κερκίδα έτσι ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει και οπαδούς μας θεωρείται πολύ πιθανό.

Όπως έχει λεχθεί οι διάφορες εκδηλώσεις θα αρχίσουν από τις πέντε το απόγευμα με το τελετουργικό όμως διάρκειας μίας περίπου ώρας να γίνεται μετά το τέλος του αγώνα. Η κορύφωση του θα είναι η απονομή του πρωταθλήματος από τον Κουτσοκούμνη ενώ οι διοικούντες διαβεβαιώνουν ότι δεν θα επαναληφθούν κάποια άσχετα με τον ΑΠΟΕΛ πράγματα που ξενέρωσαν τον κόσμο προ διετίας.

Καθημερινά διαρρέουν ανώνυμες δηλώσεις «κορυφαίων» μελών του δ.σ με τις οποίες ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων των οπαδών μας. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε όλα όσα υπόσχονται..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!