Μετρά αντίστροφα και υπομονετικά

Στον αγώνα της εφηβικής ομάδας ενάντια στον Ερμή προ εικοσαημέρου ο αγαπημένος φαλακρός των οπαδών μας έστειλε μήνυμα ετοιμότητας. Ο Μίρο δούλεψε πολύ σκληρά τους τελευταίους τρείς μήνες και παρουσιάζεται πλέον πανέτοιμος για να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Παρόλο που πολλοί θεώρησαν ότι η σοβαρότητα του τραυματισμού του σε συνδυασμό με την ηλικία του θα τον εμπόδιζαν από το να βοηθήσει την ομάδα, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Η συμμετοχή του στην αποστολή στον αγώνα με την Άχνα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο και ο Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα τον δούμε να αγωνίζεται σε επίσημο αγώνα.

Το πότε θα γίνει αυτό δεν μπορεί να το προβλέψει κάποιος έστω και αν σε κάποιες προπονήσεις των τελευταίων ημερών ο προπονητής δοκίμασε κάποια πράγματα που ενέπλεκαν και τον Μίρο. Το σίγουρο είναι ότι ο πολυσύνθετος Σέρβος επιθετικός μπορεί να δώσει λύσεις ιδιαίτερα τώρα που λείπει και ο Μαρσίνιο αφού είναι παίκτης που μπορεί με τον τρόπο παιχνιδιού του να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Αναμονή λοιπόν για να δούμε και στην πράξη αν έχουμε στο μανίκι έναν άσσο που ελάχιστοι υπολόγιζαν. Δυστυχώς δεν φαίνεται ότι θα είμαστε σε θέση να γράφουμε τα αντίστοιχα πράγματα για τον Σικορά ο οποίος παρά τις όποιες ατυχίες του παραμένει η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ συσχετίζοντας προσφορά και οικονομικές απολαβές.

20 ευρώ δωρεάν στοίχημα από την bwin
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και η bwin ανανέωσαν πριν λίγες μέρες τη

συνεργασία τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, είναι προϊόν της κοινής συνισταμένης που ακολουθούμε και οι δύο πλευρές για συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον κόσμο μας.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας μας, η bwin χαρίζει €20 δωρεάν

στοίχημα σε κάθε ΑΠΟΕΛίστα που θα εγγραφεί ως νέο μέλος στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Για το σκοπό αυτό, τα κορίτσια της bwin θα βρίσκονται στις εισόδους του ΓΣΠ την Κυριακή πριν από τον αγώνα, για να βοηθήσουν όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στην bwin να συμπληρώσουν την κάρτα που επισυνάπτεται και να λάβουν το μπόνους τους από την bwi.

Με την εγγραφή κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ως μέλος στην bwin, βοηθούμε οικονομικά την ομάδα μας, καθώς ένα σημαντικό μέρος των στοιχημάτων που παίζονται στην bwin από τα μέλη που θα εγγραφούν μέσω αυτής της ενέργειας, θα επιστρέφεται από την bwin στο ΑΠΟΕΛ.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας ασχολούνται με το στοίχημα, τότε δεν έχουν παρά να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία βοηθώντας παράλληλα και οικονομικά την ομάδα μας.

Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!