Με αλλαγές για τη νίκη

Μπορεί μια μεγάλη μερίδα οπαδών μας να αρνείται να προσγειωθεί και να θεωρεί τον αγώνα με τον Ολυμπιακό διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μόνο εάν οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιαστούν σοβαροί με διάθεση και αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Όχι μόνο η προ διετίας εμπειρία αλλά και η πρώτη αγωνιστική όταν πήγαμε στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσουμε την Αεκ, έδειξαν ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες να «ξεχνούν» το τι έχει συμβεί στην Ευρώπη. Πράγματι τα κίνητρα απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δεν είναι τα ίδια αλλά υπάρχει ο τεράστιος στόχος της κατάκτησης δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Εδώ και μέρες γράφουμε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού εικάζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα προτιμήσει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες. Η στιγμή που θα δούμε τον Κακά να αγωνίζεται για πρώτη φορά φαίνεται ότι έφτασε αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι στην αποστολή και η πιθανότητα να πάρει θέση δίπλα από τον Ολιβεϊρα είναι μεγάλη. Αν γίνει κάτι τέτοιο ο Ζόρζε που εντυπωσιάζει φέτος θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Ο Γιάχιτς διεκδικεί επίσης θέση στην εντεκάδα για πρώτη φορά αφού έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση στον αγώνα με τη Ζενίτ. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει θέση δίπλα από τον Μοράις. Το κατά πόσο θα προωθηθεί ο Πίντο σε ρόλο αντι Μαρσίνιο θα εξαρτηθεί και από τη διάταξη που θα προτιμηθεί αφού δεν μπορεί να αποκλειστεί το 4-4-2. Ο Μαρσίνιο που έκοψε πολλά χιλιόμετρα την Τρίτη δείχνει να μην βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση και ίσως να χρειάζεται λίγες ανάσες. Ηλία, Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης είναι επίσης ετοιμοπόλεμοι και το κατά πόσο θα αγωνιστούν θα εξαρτηθεί από το πόσες αλλαγές θα αποφασίσει να κάνει ο Γιοβάνοβιτς.

Ζητούμενο όπως σε όλους σχεδόν τους αγώνες είναι να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα αλλά και να είμαστε προσεκτικοί στις μετρημένες αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού. Όπως πάντα ένα γρήγορο γκολ βοηθά αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει αφού τις περισσότερες φορές ο αντίπαλος συνεχίζει να αμύνεται μαζικά και ρισκάρει στα τελευταία λεπτά.

Το θέμα της εβδομάδας

Λάβαμε αρκετά εμαιλ με απορίες σχετικά με το χτεσινό μας θέμα και διευκρινίζουμε ξανά ότι η ανάλυση εσόδων αφορούσε μόνον αυτά που προκύπτουν από τη συμμετοχή μας στους χρυσοφόρους ομίλους και όχι τα οποιαδήποτε άλλα έσοδα ή έξοδα. Αυτά τα έσοδα τα αντιπαραβάλαμε με το έλλειμμα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας υπάρχει για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε το καθαρό κέρδος που θα προκύψει. Απλά πράγματα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!